Haberler

Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman oyuncu kadrosu, son dakika haberler

Diriliş Osman dizisi, bu sezonun en çok beklenen ve merak edilen dizisi. Beş sezon devam eden ve izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğindeki dizinin yayınlanacağı kanal belli olmuştu. Burak Özçivit'in Osman Bey'i canlandıracağı Diriliş Osman ne zaman başlıyor, oyuncu kadrosunda kimler var? Fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman için geriye sayım başladı. Osman Gazi'nin hayatının işleneceği yeni dizide başrolde Burak Özçivit yer alıyor. Dizinin yapımcısının açıklaması ile yayınlanacağı kanalın belli olduğu Diriliş Osman ne zaman başlayacak merak ediliyor. Peki, Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman oyuncuları kimler? Diriliş Osman nerede çekiliyor?

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman dizisinin Ekim ayında başlaması bekleniyor. Yapımcı Mehmet Bozdağ, Twitter adresinden "Diriliş serimiz 'Diriliş Osman' olarak bu sezon ATV' de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." açıklamasında bulundu.

Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman oyuncu kadrosu, son dakika haberler

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ GÜN EKRANA GELECEK?

ATV'de yayınlanacak dizi, haftanın hangi günü ekrana gelecek merak ediyor. Diriliş Ertuğrul Çarşamba günleri yayınlanıyordu. Atv'de ise Sen Anlat Karadeniz'in Çarşamba günü olması nedeniyle iki diziden bir tanesi gününü değiştirmek zorunda kalacak gibi görünüyor.

Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman oyuncu kadrosu, son dakika haberler

DİRİLİŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diriliş Osman dizisinin seti Riva'da kuruldu. İstanbul Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda kaleler, camiler, hamamlar inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor. Diriliş Osman nerede çekiliyor? Diriliş Osman'ın seti... Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şu anda Diriliş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

DİRİLİŞ OSMAN DİZİSİNİN OYUNCULARI ve KARAKTERLERİ

Osman Gazi: Dizinin merkezindeki Osman Bey'i Burak Özçivit canlandıracak.

Malun Hatun: Şeyh Edebali'nin kızı Malhun Hatun'u Aslıhan Karalar canlandıracak

Rabia Bala Hatun: Osman Gazi'nin eşini henüz kim canlandıracak açıklanmadı ki diziyle ilgili en merak edilen konulardan biri bu.

Dündar Bey: Osman Gazi'nin amcası Dündar Bey'in yetişkinliğini Ragıp Savaş canlandıracak.

Zühre: Osman Bey'in yengesi Zühre karakterini Ayşegül Günay canlandıracak.

Ertuğrul Gazi: Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan yerine Ertuğrul Bey'in yaşlılığını başka bir ismin canlandırması bekleniyor.

Bamsı Beyrek: Diriliş Ertuğrul dizisinde de yer alan Bamsı Beyrek veya Bamsı Alp'i Nurettin Sönmez canlandırıyor.

Turgut Alp: Cengiz Coşkun, yaşlandırma ile bu karakter canlandırmaya devam edecek.

Ögeday Han: Moğol İmparatorluğunun hakanını olan bu karakteri Kaan Çakır canlandırıyor.

Henüz oyuncuları belli olmayan karakterler de şunlar: Savcı; Osman Bey'in çocukları Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey; Fatma Hatun, Çobanbey, Pazarlı Bey.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Burak Özçivit Osman Gazi Atv Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title