Haberler

MÜSİAD Kadın'dan Diyarbakır annelerine destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kadın üyeleri, çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi başlatan annelerle bir araya geldi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kadın üyeleri, çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi başlatan annelerle bir araya geldi.

MÜSİAD açıklamasına göre, MÜSİAD Kadın üyeleri, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi başlatan annelerle bir araya gelerek, destek verdi.

Terör örgütü PKK'nın, bölgedeki Kürt gençlerini kandırarak dağa götürdüklerine dikkati çeken MÜSİAD Kadın üyeleri, toplumsal birliğin ve kardeşlik hukukunun yeniden tesis edilmesi adına önemli mesajlar verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen bulunan MÜSİAD Kadın Başkanı Müge Öz, vicdan sahibi her vatandaşın bu durum karşısında haklı bir tepkide bulunduğunu belirtti. Öz, "Son yıllarda giderek zayıflayan halk desteğini, gençlerimizi dağa kaçırıp ellerine silah vererek örtbas etmeye çalışan terör örgütünün, halk nezdinde hiçbir meşruiyeti yoktur. Çocukları kaçırılan 3 ailenin haykırışıyla ülke gündemine ateş gibi düşen terör örgütünün bu insanlık dışı tavrı karşısında, bugün 23 ailenin ortak isyanına ve vicdan sahibi her vatandaşımızın haklı öfkesine tanık oluyoruz." ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Kadın olarak her zaman acılı ailelere destek olacaklarını kaydeden Öz, şu ifadeleri kullandı:

"Bizler de MÜSİAD Kadın olarak bugün burada, "Ben her gün ölüyorum, çocuğumu istiyorum" diyen annelerin acılarını paylaşmak için bulunuyor, yavrularımızın bir an önce evlerine dönmeleri için sonuna kadar ailelerin yanında olacağımızı kamuoyuna duyurmak istiyoruz."

Öz, "Annelik; hiçbir siyasi düşünce, politik manevra ya da ideolojinin gölgesinde kalamayacak kadar özel bir duygudur. Dolayısıyla, çocuklarına kavuşmak için endişe ve korkuyla bekleyen annelerimizin yardım çığlıklarının, ayrım yapmaksızın her kesimde yankı bulması gerekiyor. Gençlerimizin, terör örgütü tarafından vahşi emellere alet edilmesi, sadece annelerinin değil, tüm toplumun ortak kaygısı olmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Müstakil Sanayi Ve İşadamları Derneği Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title