Haberler

Altay maçının ardından

Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Altay ile sahasında oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybeden Boluspor'un teknik direktörü Giray Bulak, "Tabii ki Boluspor bu değil. Bir maç kazandığımızda daha farklı şeyler olacak diye düşünüyoruz.

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Altay ile sahasında oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybeden Boluspor'un teknik direktörü Giray Bulak, "Tabii ki Boluspor bu değil. Bir maç kazandığımızda daha farklı şeyler olacak diye düşünüyoruz. Bunu da önümüzdeki hafta inşallah telafi ederiz diye düşünüyorum." dedi.

Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, müsabakaya önde baskı yaparak başlamak istediklerini ancak daha ilk dakikalarda yedikleri gol nedeniyle bunu başaramadıklarını söyledi.

Yedikleri ilk golün dirençlerini kırdığını anlatan Bulak, "Mustafa Durak ile yakaladığımız pozisyonu değerlendirebilsek belki ilk yarıyı bitirip içeriye 1-1 gireceğiz ve ikinci yarı daha farklı bir oyun olacaktı. Bugün çok da şanssız yakalandık. Bütün dönen toplar rakibin önüne düştü. Dolayısıyla biraz futbol şansı Altay'dan yanaydı." diye konuştu.

Teknik direktör Bulak, genelde ikinci golden sonra oyunu değiştirebilmenin çok daha zorlaştığını belirterek, şöyle devam etti:

"Takım olarak pozisyon buluyoruz. Üretiyoruz. 2-3 tane iyi pozisyonumuz var. Yapabilsek belki 2-1, belki ilk yarı 1-1 olacaktı ve farklı bir hikaye olacaktı. Futbolda biraz ustalık da çok önemli. O pozisyonlarda onları değerlendirebilmek... Tabii ki geçen sezondan çok az oyuncu var. Kadromuzdan yeni bir ekip kurduk. Biraz sancılı gidiyor işler ama daha dirençli ve daha topu elde tutabilecek bir oyun oynamamız lazımdı. Tempo iyi, boş alan yaratma oyuna katılma geriye gelme iyi ama yediğimiz goller çok talihsiz gollerdi."

Altay'ı da tebrik ettiğini ifade eden Bulak, bundan sonra çalışmalarında daha farkı devam edeceklerini aktardı.

Giray Bulak, düzeltecekleri bazı işler ve organizasyonlar olduğuna değinerek, "Onları yapacağız. Tabii ki Boluspor bu değil. Bir maç kazandığımızda daha farklı şeyler olacak diye düşünüyoruz. Bunu da önümüzdeki hafta inşallah telafi ederiz diye düşünüyorum." yorumunu yaptı.

Altay cephesi

Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise oyuncularını tebrik ederek, "Bolu gibi bir deplasmandan 2 golle 3 puan almak kolay değildi. Buraya kadar gelerek bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Galibiyeti de onlara armağan ediyoruz." dedi.

Oyunun başından sonuna kadar üstün olduklarını dile getiren Karafırtınalar, şunları kaydetti:

"Pozisyon anlamında sadece bir pozisyon verdik. Onun dışında pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Biz de çok farklı pozisyonlara girdik. Çok daha farklı bir skorla da ayrılabilirdik. Öndeki oyuncularımız atakları sonlandırırken daha dikkatli olsaydı daha farklı bir skor da alabilirdik. Bizim için önemli olan 3 puandı. Aldığımız için çok mutluyum. Önümüzde Keçiören maçı var. Bu maçı unutup ondan sonra da inşallah Keçiören maçına hazırlanacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Giray Bulak Boluspor Altay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title