Haberler

Marius Sumudica: Bugün maç 9-2 bitseydi normaldi

Güncelleme:

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, maçı iyi taktikle kazandıklarını belirterek, "Beşiktaş Teknik Direktörü Kayyode hakkında yorum yapmış. Ben bütün hocalara saygılı davrandım, ama oyuncularıma laf söyletmem. Birbirlerimizin futbolcularından bahsedeceksek geçen hafta Beşiktaşlı N'Koudou az daha rakibinin ayağını kırıyordu. Eğer bugünkü maç 9-2 bitseydi normaldi." diye konuştu.

"BUGÜN MAÇTA TAKTİK KAZANDI"

Sumudica, "Kaleciyle karşı karşıya 3 pozisyonumuz var, 2 direkten dönen topumuz var. Biz bugün daha iyiydik. İlk geldiğim gün ben 3 stoperle oynamaya çalışıyorum. Buradakiler 4 stoperle oynuyor. Bugün 2 forvetle oynadık. Bugün maçta taktik kazandı. İyi bir taktikle kazandık. Rakibimizin topa sahipken neler yapacağını oyuncularıma gösterdim. Buradan taraftarları tebrik ediyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Görevden ayrılan Adil Konukoğlu'na teşekkür ederim. Yeni başkanımıza da iyi bir hediye verdik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Türk:

Bu da tam artist ya. Neyin havasındaysa. Maç içindeki hareketleri 3.golden sonra taraftarlara eliyle 3 hareketi falan çok itici. 9 2 bitermiş te. 5.dakikada 10 kişi kalmış penaltıdan golü yemiş deplasmanda oynayan takımı 3 2 zar zor yenmiş ama hava 1500

5
6
yanıtYanıtla
8TAŞ:

8TAŞLILAR AĞLIYOR :D

yanıt5
yanıt1
Sumudica ADAMDIR:

Adama helal olsun kendi oyuncularını ne güzel savunuyor. Takımını çok güzel savunuyor. Oyuncularını da çok güzel ateşliyor. Bence çok iyi bir teknik adam.

yanıt1
yanıt0
Türk Oğlu Türk.:

Kardeşim merak etme bunları istanbulda beşleyeceğiz.

yanıt0
yanıt1
bjk düzelir:

semudica çok gereksiz konuşyon fenerbahçe maçı önceside attın tuttun 5 yedin merak etme ipini çekerler senin

3
3
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞŞ:

bunu unutma istanbula geldiğine görcez

1
4
yanıtYanıtla
gercekci:

Adam dogru söylemis dagilin simdi kuslar.

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aynen görusune katiliyorum direklerden dönen sutlar hovarda gol pozusyonlarini degerlendirseydinizsonuc o kadar olurdu eminim

4
0
yanıtYanıtla
Osman:

Tam bir provokasyoncu bu adam gözü dört büyüklerde bunun yanındaki tercümanı aksam röportajda çok alaycı ve laubaliydi alaycı üslubu vardı.

0
1
yanıtYanıtla
Burak:

Maç 9-2 bitermiş. La bebe 3 dk da 2 gol yediniz son 15 dk tribünler de ses yoktu .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title