Haberler

Şevket Çoruh, saldırıya uğradı gecenin görüntülerini paylaştı

Güncelleme:

Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu ile, "Bir Baba Hamlet" adlı oyunlarını sergilemek için İzmir'e gitti. Bir yerde arkadaşıyla oturan Çoruh, bu sırada caddeden geçen bir sürücü bilinçli olarak sokaktaki köpeklerin üzerine sürdü. Bu duruma tepki gösteren Şevket Çoruh ve arkadaşı sürücü ve yanındakilerin saldırısına uğradı. Kişisel Twitter hesabından saldırıyı duyuran Çoruh, "Canımızı zor kurtardık" paylaşımını yaptı.

SALDIRININ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Olayın karakola taşınmasının ardından Çoruh oyuncu Şevket Çoruh saldırının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Instagram sayfasında bu görüntüleri yayınlan Çoruh; İzmir'in göbeğinde darp edildik. Servet'in içinde yirmiye yakını eli bıçaklı insan tarafından. Sokak hayvanlarını ezmeye çalışan bir taşıta müdahale ettiğimiz için linç edilmeye çalışıldık" açıklamasında bulundu. Görüntülerde bir kişinin sokak hayvanlarına duba fırlattığı da dikkat çekti.

Şevket Çoruh, saldırıya uğradı gecenin görüntülerini paylaştı

Şevket Çoruh, saldırıya uğradı gecenin görüntülerini paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şevket Çoruh Sosyal Medya İzmir Haberler

500

Yorumlar (26)

vurdu gololdu:

medeni izmir :)

13
4
yanıtYanıtla
mustafa:

hiç sevmediğim biradam haberlerde yer alması bile gereksiz

4
12
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

bir ara bu çakkal şık sokağın adının başına ahmet diye yazmıştı aklınca hükümetimizi protesto ediyordu şimdi bende diyorum ki keşke bu çakma komseri arka sokaklara götürüp onu dansöz gibi oynatsaymışlar vuranların ellerine sağlık darısı diğer çakma sokak serserilerinin başına

3
11
yanıtYanıtla
burcu:

insan değilsiniz utanıyorum kendi milletimden

yanıt6
yanıt1
GERÇEKLER:

SIRITIP DURUYORDUN VİDEOLARINDA, YİNE SIRIT TA GÖRELİM. BİDE BUNLARI HAYVAN DOSTU OLARAK TANITMALARI YOK MU BU MEDYANIN , ADAM ARTIST YILLARDIR OYNADIĞI SAÇMA ROLE KAPTIRMIŞ KENDİSİNİ. KAREKTERSİZİN TEKİ. .

4
8
yanıtYanıtla
Pitbull:

Tamamen Kurgu Arkadaşlar. Yeni dizilerin çıkması ile bu diziye olan ilgi ve reyting düştü . . bu nedenle böyle bir işe kalkıştılar fakat olmadı buda tutmadı. Artık polis olmadığınızı herkes biliyor Komiserrrr :D

5
5
yanıtYanıtla
metin:

sen ne çekiyon laa ne kurgusu kendini agathe christie zannediyon galiba

yanıt1
yanıt2
Halk:

Adam ben polisimi dedi sanki bune geri zekalılık yahu birde deki polis olsa ne olucak senin derdin onun polis olup olmaması deyil seninkisi sendeki art düşünce adamı beğenmiyorsan seyir etmesin kıskanıyorsan oda senin eksiğin denyo bi bitmediniz Memleketi sen ben diye ayırmaktan yeter yahu yeter.

yanıt2
yanıt0
pitbula cevap:

bekle olmadı ilk bölüm 1. oldu olmayada devam edicek

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

kendini komiserliğe kaptırmış adam yahu hava atarken havasını aldılar sorun yok bir daha atlamaz her yoğurta ben hıyarım cacık olmaya geldim diye

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title