Haberler

Beşiktaşlı taraftarlar, Fikret Orman'ı istifaya davet etti

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki gün gündemle ilgili açıklamalar yapmış ve "Büyük bir sakatlık olmaz ve bütünlüğü korursak şampiyonluk gelir" demişti. Dün ise ayağının tozuyla Beşiktaş'ın deplasmandaki Gazişehir karşılaşmasını izleyen Orman, takımının mağlubiyetle sahadan ayrılması sonrası büyük üzüntü yaşadı. Alınan yenilgiden dolayı hayal kırıklığı yaşayan Orman ve Beşiktaş yönetimine ikinci şok, Gazişehir deplasmanında takımı yalnız bırakmayan taraftarlardan geldi.

Beşiktaşlı taraftarlar, Fikret Orman'ı istifaya davet etti

N'KOUDOU HARİÇ TÜM FUTBOLCULARA TEPKİ VARDI

Takımın beklenmedik derecede kötü bir futbol sergilemesi sonrası seyirciler, Kevin N'Koudou hariç özellikle kırmızı kart gören Mohamed Elneny ve diğer yabancılarla birlikte yönetimi hedef aldı. 90 dakika sonunda oldukça öfkeli olan Beşiktaş seyircisi, yönetimi istifaya davet etti. Seyircilerin bir kısmı ise "Bana bir masal anlat Fikret, içinde yalanlar olsun, içinde dolarlar olsun" diyerek Başkan Orman'a tepki gösterdi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (14)

FB:

Nolduuu avrupa kuşu 8taşa bakiiiiiiimmm ehuehuehuehuehu

7
7
yanıtYanıtla
Baskan:

Fiko paralar nerde

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

agla gözlerim agla simdi tam zamanidir beter olun ikinci lige gule gule

5
5
yanıtYanıtla
efe can:

onlarin bir plani var, allahinda bir plani var, elhamdurullah

3
7
yanıtYanıtla
kartal:

Fiko git artık bitirdin Beşiktaş''ı

6
0
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Fiko bence bırak başkanlığı, tüpçü ol tüpçü,tüpçü Fikret gibi, eski tüpçünüz gibi!!!

5
0
yanıtYanıtla
Kemal Yüce:

Senol Hoca gittikten sonra zor toparlanirlar. Avci Besiktasa uymadi. Gerci lig uzun. Belli olmaz. Bu sene bir Besiktasli olarak gönlüm trabzondan yana. Biz bu kafayla sampiyon zor oluruz.

2
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

daha 4 maçta tarihin en kötü sezonu olacak diyen yarım akıllıdır. . . ilk 6 maçtan sonra az çok anlarız. . şu an ne dense boş. .

0
1
yanıtYanıtla
YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

BETER OLUN :D

1
0
yanıtYanıtla
BJK:

BU SİTEDEN DAHA ÖNCE ABDULLAH AVCI TRANSFER EDİLDİĞİNDE YAZMIŞTIM . 4. HAFTA İSTİFA SESLERİ BAŞLAR DİYE . BJK TARAFTARI BU ADAMI İSTEMZ DEDİK , ÇARŞI GRUBU BU ADAMI İSTEMEZ DEDİK , FİKRET BAŞKAN ALİ KOÇ EL ELE DİYORLAR NE OLDUK YAHU BİZ , BİZ BJK YİZ .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title