Haberler

Beşiktaş'a Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz müjdesi!

Güncelleme:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 19 Eylül Perşembe günü Slovakya deplasmanında Slovan Bratislava'yla yapacağı K Grubu ilk hafta maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sakatlığı geçen Oğuzhan Özyakup idmanın tamamında, Burak Yılmaz ise sadece 5'e 2 top kapma çalışmasında takımla çalıştı.

Süper Lig'in 4. haftasında dün Gazişehir Gaziantep'e 3-2 yenilen siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde çalıştı. Sakatlıkları bulunan futbolculardan Burak Yılmaz'ın ısınma, 5'e 2 pas ve top kapma idmanında takımla çalıştığı belirtildi. Oğuzhan Özyakup'un ise antrenmanın tamamında takımla olduğu ifade edildi.

Beşiktaş'a Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz müjdesi!

İDMAN ÇİFT KALE MAÇLA TAMAMLANDI

Antrenmanda, Gazişehir Gaziantep maçında forma giyenlerin yenilenme çalışması yaptığı aktarıldı. Diğer oyuncuların ise pas ve pres çalışmasıyla başladığı antrenmanı yarım sahada yapılan çift kale maçla tamamladığı kaydedildi. Beşiktaş'ta futbolcular yarın izin yaptıktan sonra Slovan Bratislava maçının hazırlıklarına 17 Eylül Salı günü devam edecek.

Kaynak: AA / Spor

Beşiktaş Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (12)

ahmet:

sergeni istiyoruz onun dışındaki hiçbir canlı uzaydanda gelse bizim için müjde değillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

7
5
yanıtYanıtla
Sıddık kılıç:

Oğuzhan özyakup gelse ne olur gelmese ne olur Beşiktaş’a zerre katkısı yok gelmesede olurdu

10
2
yanıtYanıtla
hattrick/bjk:

Bu takım için , Oğuzhan Özyakup geri dönüşü müjde diye verilecek bir isim değil !

10
2
yanıtYanıtla
Black Eagle:

Kesinlikle katılıyorum.

yanıt2
yanıt0
UA34:

Bu sene düşme potası bu kuşlara

4
4
yanıtYanıtla
ANTİ CİMBOŞ:

Hahaha hey 6saraylı zımparator şimdiden ağlamaya başladı sizde başlayın kağıttan aslanlar

yanıt9
yanıt1
12345:

müjdeye bak ele

7
0
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

OĞUZHAN MI MÜJDE KARA HABER DESENİZ DAHA İYİ

3
1
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Bu takıma yeni , aklı başında beşiktaş Sevdalısı yiğit bir başkan ve sergen yalçına ihtiyaç var.

1
2
yanıtYanıtla
awentador:

Beşiktaş''ın madem defans arkasına sarkabilecek hızlı forvetleri var ( N''KOUDU ve DİABY ) neden çizgiye hapsediliyor ? Madem böyle hızlı forvetler alıyoruz bunlara ara ve uzun paslar atabilecek beyin görevi yapacak futbolcu neden düşünmüyoruz . Neden ekibin bir yada bütünün bir parçası mutlaka eksik oluyor ve idare yoluna gidiliyor ?

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title