Haberler

Manchester United ve Atletico Madrid, Vedat için geliyor!

Güncelleme:

Manchester United ve Atletico Madrid'in gözlemcileri, Vedat Muriç'i izlemek için Türkiye'ye gelecek. İki dev takımın scoutları, Alanyaspor-Fenerbahçe mücadelesini statta izleyecek.

Fenerbahçe'nin sezona iyi bir başlangıç yapan yeni transferi Vedat Muriç, Avrupa'nın gündeminde. Süper Lig'de Gazişehir ve Başakşehir ağlarını havalandırdıktan sonra Kosova Milli Takımı'nın Çekya ve İngiltere ile Euro 2020 elemelerinde oynadığı karşılaşmalarında 2 gol atıp, 2 de asist yapan 25 yaşındaki oyuncu için 2 iddia ortaya atıldı.

TEMSİLCİ GÖNDERECEKLER

The Guardian Gazetesi'nin " Manchester United, İngiltere karşısında 1 gol, 2 asistle oynayan Vedat Muriç için harekete geçme kararı aldı" iddiasında bulunurken, Marca ve AS da, " Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Muriç için Türkiye'ye temsilci göndereceğini" ileri sürdü.

26 MAÇTA 17 GOL ATTI

İngiliz ve İspanyol medyasındaki haberlerde, her iki kulübün sezon başından beri ortaya koyduğu performansla ses getiren Vedat Muriç'i socout'ları aracılığı ile yarınki Alanya mücadelesinde yakın takibe alacağına dikkat çekilirken, "2019'da yılında 26 maçta 17 gol atan Kosovalı, Avrupa devlerinin radarında" yorumlarına yer verildi.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Atletico Madrid Vedat Muriç Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (22)

CAN DEP:

He Barcada 50 milyon Euro + Messiyi teklif ediyormuş :)))

6
13
yanıtYanıtla
AT:

sus gevşek. . Çekemiyorsun çamur atmaya yer arıyorsun kes yalamaya devam et. .

yanıt10
yanıt5
Adınızı Yazın:

satma baskan yemin olsun bu oyuncumuzun degeri 100 misline gidecek emin ol

12
4
yanıtYanıtla
gercekci:

Ammada abarttiniz bu adami simdi 20 milyon veriyorlarsa hic düsünmeden satin yoksa elinizde patlayacak bu sezon.

yanıt12
yanıt17
KSK li MESUT:

34 yaşındaki bitik MALcao nun yanında, vedat en az 40 milyon eder... Paratör iyi yemliyo bu kamilleri. Haa pardon conconları...

8
3
yanıtYanıtla
12345:

kıskançlık fesatlık sende ağırlık yapmıyor mu?vedat haberinin altında falcao, ''yu sıkıştırmak neyin çekememezliği?adam 2 gün önce gol attı ama sana girmiş herhalde

yanıt0
yanıt0
HARRY KEWELL:

Geldikleri gibi giderler.

4
7
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

yok real ile barca geliyor mus 500 Milyon euro vereceklermiş. gerizekalı basın abartıpturmayın şu malı sezon sonunda demediğinizi bırakmıyacaksınız

2
8
yanıtYanıtla
KOMİK:

bu gazla 5 mac daha gıder ondan sonrası guıza. . .

3
5
yanıtYanıtla
AT:

harbi baya komikmişsin la devam böyle. . Kodumun embesili

yanıt4
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title