Haberler

Bursaspor'a destek büyüyor

Mali yönden zor günler geçiren Bursaspor'a destek gün geçtikçe artıyor. Yeşil-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuları, iki şubesinde Bursaspor formaları ve ürünlerine de yer verecek Onur Market'in etkinliğinde bir araya geldi.

Bursaspor'un formasında kol sponsoru Onur Market, mali açıdan zor günler geçiren yeşil-beyazlı kulübe desteğini sürdürerek, iki mağazasında Bursastore standına yer verdi. Erikli'de bulunan Onur Market'te gerçekleştirilen açılışa ise Bursaspor 2'nci Başkanı Konuralp Yeşil, Genel Sekreter Ali Büyükkurt, Mali Asbaşkan ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serkan Subaşı, Bursastore'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eraslan, İdari Asbaşkan ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aman, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Hacıoğlu ve Onur Market Bursa Bölge Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Ticaret Operasyon Müdürü Onur Özen, Stratejik Planlama ve Pazarlama Müdürü Anıl Civez'in yanı sıra; futbolcular Abdullahi Shehu ve Burak Altıparmak katıldı.

KONURALP YEŞİL: BİRLİK OLDUĞUMUZ ZAMAN YENEMEYECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK

Bursaspor'un, Bursa şehrinin en büyük markası olduğunu dile getiren Konuralp Yeşil, "Birlik ve beraberlik halinde olduğumuz zaman bizim yenemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Bütün problemleri, bütün engelleri aşarız. Onur Market, bizim en kötü dönemimizde, ekonomik olarak sıkıntı yaşadığımız bir dönemde hiçbir şart, hiçbir koşul sürmeden yanımızda oldu. Bugün de formanın satışı, Bursaspor farklılığının yaratılması, taraftar kazanılması bazında yapılan bu etkinlik gerçekten takdire şayan. Bizi desteklemelerinden ötürü Onur Market'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

MURAD YAVUZ GÖK: DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Bursaspor'a zor günler yaşadığı bir dönemde destekte bulunduklarına işaret eden Murad Yavuz Gök ise "Bursaspor'un yanında yer almak suretiyle forma sponsorluğu, binlerce alınan formalar, loca ve deplasman desteğiyle birlikte desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün iki mağazamızda Bursastore satış noktasını hayata geçirdik. Bir tanesi Erikli, bir diğeri Ataevler mağazası. Bursastore noktalarının devreye girmesiyle beraber artık Bursaspor'a gönül vermiş taraftarlarımız, çok daha rahat bir şekilde ellerinin altında Bursastore ürünlerine ulaşabilecek. Bundan sonra da Bursaspor'a desteğimiz artarak devam edecektir. Yeni projelerimiz ile alakalı yönetimle görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

BURAK ALTIPARMAK: BÜTÜN ŞEHİR UMARIM BİZİ DEVAMLI BÖYLE DESTEKLER

Yeşil-beyazlıların deneyimli oyuncularından Burak Altıparmak da, "Çok güzel bir açılış oldu, desteklerinden dolayı Onur Market'e çok teşekkür ederiz. Umarım bütün şehir bizi devamlı böyle destekler. Bursaspor, taraftarı büyük bir camia, biz de onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte Bursasporlu futbolcular Shehu ve Burak Altıparmak, taraftarlara imza dağıtıp, fotoğraf çektirdi. Onur Market çalışanlarının da müşterilerine Bursaspor formasıyla hizmet etmesi dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Burak Altıparmak Bursaspor Konuralp Haberler

Bakmadan Geçme

Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title