Haberler

Burdur'da ilköğretim haftası töreni yapıldı

Güncelleme:

Burdur'da İlköğretim Haftası töreni yapıldıBurdur'da İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Burdur'da İlköğretim Haftası töreni yapıldı

Burdur'da İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ın Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören daha sonra Mehmet Yıldızlı İlkokulu'nda devam etti. Buradaki törene Vali Hasan Şıldak, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Garnizon Komutanı Albay Cenk Babürşah, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Vali Hasan Şıldak, 2019- 2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Vali Şıldak Milli Eğitim Bakanlığı'mızın ortaya koyduğu 2023 Eğitim Vizyonu'nu temel alan hedefleri ilimizde en hassas şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Eğitime yeni bakışlarla, yeni ivme kazandırmalarla, yeni bir perspektifle eğilmek durumundayız. Çünkü çocuklarımız bizim çok önümüzde yürüyor, ilerliyor. Bizim onlara yetişebilmemiz, onların dünyasını kavrayabilmemiz, onları eğitebilmemiz, onları anlayabilmemize, onlarla bütünleşmemize bağlı. Bu nedenle de yeni eğitim anlayışı, yeni bir paradigma gerekiyor. Bakanlığımız bunu gerçekleştirme çabası içerisinde dedi.

Bu yıl Burdur'da bir eğitim yılı olmasını, eğitim rüzgarı esmesini isteyen Vali Şıldak, Çocuklarımızın bilhassa lise ve üniversiteye yerleşme sınavında gösterdikleri başarının daha üst seviyelerde gerçekleşmesini ve gerçekten bir eğitim şehri olan Burdur'da bir eğitim rüzgarı esmesini, bir farklılık oluşmasını arzu ediyoruz. Bunun için 2019- 2020 eğitim yılı bir atılım yılı olacaktır. Bir hızlanma yılı olacaktır ve sloganımız eğitim şehri olan Burdur'da eğitim birinci önceliğimiz diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay da eğitimin millet hayatındaki yerinin inkarı mümkün olmayan bir gerçek olduğunu söyledi.

Bir öğrencinin şiir okuması ve halk oyunları gösterisi ve bu yıl ilkokula yeni başlayan öğrencilere hoş geldin çiçeklerinin verilmesinin ardından İngilizce dil sınıfı ve bilge sınıfı açılışları yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burdur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title