Haberler

Galatasaray'ın Club Brugge kadrosu açıklandı!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda deplasmanda Club Brugge ile yapacağı maçın kadrosu belli oldu. Çenesinde kırıklar olan ve operasyon geçiren Younes Belhanda kafilede yer almadı. Florin Andone ise ilk kez kadroda yer aldı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:

" Galatasaray, 2019-2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Sezonu A Grubu ilk haftasında Club Brugge ile deplasmanda oynayacağı maç için bugün Belçika'ya hareket edecek.

Sponsorumuz Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla saat 11.30'da Oostende kentine gidecek olan Galatasaray kafilesi, daha sonra karayoluyla Brugge kentine geçerek kampa girecek.

MAÇ 19.30'DA BAŞLAYACAK

Takımımız, karşılaşma öncesindeki son antrenmanını TSİ 19.30'da karşılaşmanın gerçekleşeceği Jan Breydelstadion'da ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacak. Teknik direktörümüz Fatih Terim ve oyuncu katılımı ile düzenlenecek basın toplantısı ise TSİ 19.00'da başlayacak.

Galatasaray'ın Club Brugge deplasmanı için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Ryan Babel, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Florin Andone, Christin Luyindama, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina."

Galatasaray'ın Club Brugge kadrosu açıklandı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Club Brugge Brugge Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (39)

qwer:

Cincon kümeye

3
25
yanıtYanıtla
FENERESYON:

SEN NERDE YAŞIYORSUN MAL

yanıt22
yanıt1
KSK li MESUT:

Averaj takımı salatasaray... işleri iyi gidince avrupalıyız derler, sıkışınca ülkeyi temsil ediyoruz destekleyin derler. Beter olsunlar acınmaz bunlara. Fransız, ingiliz kırmaları. Terim iyi yemliyo bu kamilleri. Haa pardon conconları... yine averaj takımı olurlar... rezilsaray...

5
15
yanıtYanıtla
Wwwdonk:

Adı sanı hiç duyulmayan halen de duyulmayan Sigma olumouc Tan 7 tane yediniz o takım sizin sayenizde ismini duyurdu ve avantajını düzeltti nokta

yanıt2
yanıt1
vatandaş:

avrupada başarınız varmı ezikler kupanız varmı alanıda kıskanmayın alkış istemiyoruz çiçek gönderin yeter

yanıt1
yanıt1
Bir Zamanlar Anadolu:

Mesut Ali Sami Yen de umarım başına birşey gelmemiştir,baksana hala içinden çıkmamış:) her gs haberindesin

yanıt3
yanıt1
hakan66:

zaten yenileceğiz önemli olan takım ruhu olması oda gs de malesef yok

7
5
yanıtYanıtla
Semt-i SAKARYA:

hala maçlara çıkmaya niyetliler demek. . bu cesaretini kutluyorum 6S nin

3
7
yanıtYanıtla
Lord54:

Yürek yemişler abisi düşünme sen onları aslan gibi gittiler miyaavvvv diye dönecekler. .

yanıt2
yanıt9
Gs 1905:

Senin ülkenin takımı niye kıskanıyorsun

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title