Haberler

Adnan Menderes'in idam edilişinin 58. yılı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "1960 darbesi sonucu kurmaca mahkemelerin kararıyla haksız ve hukuksuz bir şekilde idam edilen eski Başbakanlarımızdan Adnan Menderes ve onunla birlikte idam edilen kıymetli bakanlarını vefat yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "1960 darbesi sonucu kurmaca mahkemelerin kararıyla haksız ve hukuksuz bir şekilde idam edilen eski Başbakanlarımızdan Adnan Menderes ve onunla birlikte idam edilen kıymetli bakanlarını vefat yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz." ifadelerini kullandı.

Destici, Adnan Menderes ile Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edilmelerinin 58'inci yılı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Menderes ve arkadaşlarının haksız ve hukuksuz bir şekilde idam edildiğini belirten Destici mesajında, şunları kaydetti:

"1960 darbesi sonucu kurmaca mahkemelerin kararıyla haksız ve hukuksuz bir şekilde idam edilen eski Başbakanlarımızdan Adnan Menderes ve onunla birlikte idam edilen kıymetli bakanlarını vefat yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz."

Kaynak: AA / Politika

Adnan Menderes Menderes Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title