Haberler

Teksüt Bandırma'nın hedefi ligde play-off, Avrupa'da dörtlü final

Teksüt Bandırma Basketbol İhtisas Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, gelecek ay başlayacak 2019-2020 sezonunda Basketbol Süper Ligi'nde play-off, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde de dörtlü finale kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Teksüt Bandırma Basketbol İhtisas Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, gelecek ay başlayacak 2019-2020 sezonunda Basketbol Süper Ligi'nde play-off, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde de dörtlü finale kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Kılıç, bu sezon ekonomik anlamda işlerinin biraz zor olacağını ancak tüm güçlükleri yenerek başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Takımlarının yeni sezon hedeflerine değinen Kılıç, "Bu yıl A Takımımızın Süper Lig, Bandırma Kırmızı'nın ise Türkiye Basketbol Ligi'ndeki hedefi yine play-off'lara yükselmek ve orada da başarıyı yakalamaya çalışmak olacaktır. Altyapı takımlarımız ve Gençler Ligi'nde de Türkiye şampiyonluğunu hedefliyoruz. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ise geçtiğimiz yıllar final oynama ve Avrupa ikincisi olma başarısını göstermiştik, bu yıl da mutlaka dörtlü final oynamayı amaçlıyoruz." dedi.

Kılıç, yaklaşık 300 sporcuya sahip büyük bir aile olduklarına dikkati çekti.

Kulübün altyapısına 9-10 yaş grubunda katılan çok sayıda çocuğu 16-17 yaşlarına kadar eğittiklerini anlatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Salonumuzun günlük elektrik harcaması bin lira, günlük yemek harcaması ise bin 200 lira. Buna karşılık gelirimiz ise sıfır. Kuruluşumuzdan bugüne 25 yıl içinde Bandırma spor da dahil Bandırma'nın birçok spor branşına elimizden geldiğince destek vermeye çalıştık ancak bugün kulübümüzün, Bandırmalılar ve Balıkesir tarafından daha sıcak sahiplenmeye ve desteğe ihtiyacı var. Bu desteği görememenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Teksüt başımızın tacı. Bu şehirde, bu vilayette ve Türkiye'de kimse elini taşın altına sokmazken, Cevdet Bey (Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık) çıkarak, bu işe el uzatarak 'Ben varım' dedi. Açıkçası büyük yüreklilik ve kahramanlık gösterdi. Ayrıca son dönemde Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez'in kulübümüze desteği bizi duygulandırdı."

Kılıç, kulüplerine ve bünyesindeki iki takıma sponsor olan firmalara da teşekkür etti.

Teksüt Bandırma kadrosunun bu sezon da güçlü olduğunu vurgulayan Kılıç, "Hakan Demir gibi iş ahlakına sahip, çok çalışkan bir koça sahibiz. Çok mücadeleci ve efektif, birbirini seven genç ve enerjik bir takımımız var. Hazırlık maçlarımız ve katıldığımız turnuvalarda başarılı sonuçlar aldık ancak erken değerlendirme yapmak istemiyorum. Ocak veya şubat ayında gerçek gücümüz daha çok ortaya çıkar ama A Takımımızda bünyemizden yetişen 9 genç, 5 yabancı oyuncumuzdan ve altyapı takımlarımızdan çok umutluyum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Bandırma Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title