Haberler

AK Parti'den istifa eden Özden: Oğluma Tayyip adını verdiğime pişmanım

Güncelleme:

AK Parti'den istifa eden isimler arasında yer alan Emin Özden, oğluna 'Tayyip' ismini verdiği için pişman olduğunu belirterek "Allah bir daha 1994'de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin" dedi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki dönem AK Parti'de belde başkanlığı ve meclis üyeliği yaptıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istifa eden Emin Özden, ilginç bir çıkışa imza attı.

"YANILMIŞIZ, RABBİM AFFETSİN"

Oğluna 'Tayyip' ismini verdiği için pişman olduğunu belirten Özden, "Allah bir daha 1994'de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin" ifadelerini kullandı.

AK Parti'den istifa eden Özden: Oğluma Tayyip adını verdiğime pişmanım

"OĞLUMA SADECE MEVLÜT DİYORUM"

Açıklamalarının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hiç görmediğini belirten Özden, şöyle devam etti: "Hiç İstanbul'a gitmemiştim, Tayyip Bey'i de görmemiştim. Ama davaya hizmet ettiği için oğluma ismini verdim. Şimdi pişmanım. Oğluma sadece Mevlüt diyorum."

YÜZLERCE YORUM GELDİ

Özden'in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma yüzlerce yorum geldi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

AK Parti Antalya Alanya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title