Haberler

İmamoğlu: İBB, Mehmetçik Kûtulamâre dizisine 25 milyon TL aktarmış

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir televizyon programında İBB'den TRT'deki bir diziye sponsorluk yoluyla 25 milyon TL aktarıldığını söylemişti. İBB'nin toplam 4 iştirakinden aktarılan paranın hangi diziye gittiği belli oldu.

"DİZİYE SPONSOR OLMAK BELEDİYE ŞİRKETLERİNİN İŞİ Mİ?"

Bir TRT dizisine İBB'ye milyonlarca lira aktardığını söyleyen İmamoğlu, "TRT dizisine 20-25 milyon lira niye aktarsın İBB. Diziye sponsor olmak belediye şirketlerinin işi mi? Televizyon buna reklam alır ve para kazanır" dedi, herkes o dizinin hangisi olduğunu merak etti.

İmamoğlu: İBB, Mehmetçik Kûtulamâre dizisine 25 milyon TL aktarmış

MEHMETÇİK KÛTULAMÂRE DİZİSİNE 25 MİLYON TL'LİK KAYNAK

İBB Başkanı'nın söz ettiği dizinin TRT'de yayınlanan Mehmetçik Kûtulamâre olduğu ortaya çıktı. Söz konusu dizi için İBB'nin 4 iştirakinden 25 milyon TL'lik kaynak sağlandı.

İBB'NİN PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYADA GÜNDEME GELDİ

2018 yılında İBB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım da sosyal medyada gündeme geldi. Paylaşımda "İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak katkı sağladığımız "Mehmetçik Kut'ül - Amare" dizisi, bu akşam saat 20.00'de, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor" notu düşülmüştü.

İmamoğlu: İBB, Mehmetçik Kûtulamâre dizisine 25 milyon TL aktarmış

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (161)

Birisi:

İstanbul Halkının ödediği vergileri har vurup harman savurmuşlar. Aile, Hısım, Akraba, Yandaş, Tarikat ve Cemaatleri İhya etmişler. Binlerce Bankamatik Memuru İşe alıp İnternette ve Sosyal Medya''da TROLL olarak görevlendirip Yalan Yanlış Algı Yaratmışlar. O Cahil ve Seviyesiz Trolleri bu ülkeyi gerçekten seven insanların üzerine sıçratmışlar. Son 17 Yıldır Yaptıkları bu. . .

48
31
yanıtYanıtla
metin:

bu tür dizilere bırakın belediyeyi herkesin sponsor olması gerekir sayın imamoğlu her geçen gün geriye gidiyorsunuz yani kaybediyorsunuz. israfı açıklayacağım dediniz onu bile elinize yüzünüze bulaştırdınız bence.

19
57
yanıtYanıtla
sussus:

Allah akıl fikir versin sana. hepsi oyuncuların cebine gidiyor sanki gerçekmiş gibi yorum yapmıyor musunuz ayar olıyorum bu kafalara

yanıt12
yanıt3
Mert:

Senın dunyadan haberın olmayabılır yada okudugunu anlaycak bır beynın bulunmayabılır kafatasının ıcınde, ama sadece 2 ayda 3, 5 mılyar tasarruf edıldı. Ki senın bunu okuman anlaman veya ıdrak etmen zaten zor. sadece oksijen yakıyorsunuz baska bır sey degıl.

yanıt13
yanıt9
Buğra:

ah benim cahil cühela arkadaşım ah. Bu paralar oyuncuların cebine gidiyor. Senin asgari ücretle çalışıp yarısını devlete verdiğin vergiden ödeniyor canım cahil arkadaşım

yanıt9
yanıt12
kamil:

bu diziy sponsor olmakmış kimin karnını doyuruyorlar acta acıkta insanlara hayvanlara sponsor olsun lar çapsız çapsız konuşma

yanıt4
yanıt5
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

Metin abi İngiliz bu dizinin kahramanlarını kütül amareyi zamanında ders kitaplarından bayram olmaktan çıkardı. adının dahi anılmayacağı konusunda emirle bildirdi tek parti zihniyetide buna uydu. elbette malum partinin evlatları bundan rahatsız olur. sözen döneminde bale, belli tiyatro yandaş yönetmenlere düşünce der. lerine aktarılan paraları unutmadık. yarın Müjdadın tiyat. salonuna yardım edilmeyeceğini kim garanti eder. ben baştaysam benim idaalim alır. sen baştaysan senin idolistin götürü sistem bu

yanıt3
yanıt1
GZD:

Diziler karin doyurmuyor dizi yerine çiftçi desteklenmelidir Fabrikalar kurulmalıdır gencler issiz herşeyi düzene sokarsin sonra dizilere destek verilir ama sizin gözünüzün kör olmuş malum partiyi sevdiğiniz için her yaptığını görmezden gelmeyin sevginize saygim sonsuz ama lütfen gerçekleri görün artik

yanıt3
yanıt1
Erzurum:

iktidarın senin gibi beyinsizlere ihtiyacı var. .

yanıt2
yanıt1
(FENERSİZ):

yabancıların konserlerine abuk subuk şeylere destek ol. kendi tarihine arkanı dön olmadı imamoğlu(ellerinoğlu) belediyenin işi tiyatro da değil, konser vermek de değil cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası vb. faaliyetler neden var peki. türibine oynamaktan vazgeç git milleti katleden kulp belediye başkanına destek çık. . . sen sana oy verenleri pişman etme.

37
37
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title