Haberler

Başkan Demirbaş'tan Ahilik Haftası ziyaretleri

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Ahilik Haftası dolayısıyla ilçedeki esnaf odalarını ve esnafları ziyaret ederek Ahilik Haftaları'nı kutladı.

İlk olarak Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rumi Türkoğlu'nu ziyaret eden Başkan Demirbaş, daha sonra Türkoğlu ile birlikte ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek Ahilik Haftaları'nı kutladı.

Esnaf ile sabah kahvaltısı da yapan Demirbaş, daha sonra Çubuk Madeni Ağaç İşleri Odası Başkanı Satılmış Koçak'a ziyarette bulundu.

Sanayi sitesinde yürüyüş yaparak, vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet eden ve bol bol fotoğraf çektiren Demirbaş, esnafların istek, temenni ve dileklerini de aldı.

Esnaf ziyareti sırasında Başkan Demirbaş'a, aşure ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Mesleğinde en uzun çalışan esnaflardan ayakkabıcı Üzeyir Gündoğdu (67) ve berber Mehmet Türkoğlu'nu (79) ziyarette konuşan Demirbaş, "Allah uzun ömür ve sağlık sıhhat versin bu abilerimize. Mesleklerindeki ustalıklarının ve dürüstlüklerinin yanında sebat etmeyi de bizlere en iyi şekilde gösteriyorlar. Bizde her zaman Ahilik geleneğini sürdüren esnafımızın yanında olduk, bundan sonra da esnaf ve sanatkarımıza destek olmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çubuk Madeni Ağaç İşleri Odası Başkanı Satılmış Koçak ise Demirbaş'ın her zaman esnaf ve sanatkara sahip çıktığını belirtti.

Esnaf ziyaretleri sırasında Demirbaş'a belediye meclis üyelerinden Ahmet Kılıç, Recep Taş da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahilik Haftası Çubuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title