Haberler

Bağcılar'da polis, gürültü şikayetiyle gittiği iş yerinde 108 kaçak göçmenle karşılaştı

Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da komşuların şikayeti üzerine bir iş yerine giren polis ekipleri, 108 kaçak göçmen ile karşılaştı. Bir süre polise direnen kaçak göçmenler, mahallelinin de yardımıyla gözaltına alınarak bindirildikleri kamyonla polis merkezine götürüldü.

Olay, Mahmutbey Mahallesi'nde bulunan bir işyerinde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Komşuların 21 numaradaki dükkandan gürültü geldiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekiplerine sevk edildi. Polis ekipleri iş yerini kontrol ettiklerinde kaçak göçmenlerle karşılaştı. Kaçak göçmenler kendilerini gözaltına almak isteyen polis ekiplerine direndi. Araya giren mahalle sakinleri ile kaçak göçmenler arasından arbede yaşandı. Az sayıdaki polis ekiplerinin yetersiz kalması üzerine takviye ekipler sevk edildi.

Bağcılar'da polis, gürültü şikayetiyle gittiği iş yerinde 108 kaçak göçmenle karşılaştı

KAÇANLARI MAHALLELİ YAKALADI

Kaçak göçmenlerden bazıları arbede sırasında kaçmaya başladı. Kaçanlar, mahalle sakinleri tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Olay kontrol altına alındıktan sonra polis ekipleri, gözaltına aldığı 108 kaçak göçmeni kamyona bindirerek polis merkezine götürdü. Olayın ardından mahalle sakinleri polis ekiplerini alkışlayarak, lehlerinde tezahüratta bulundu.

Bağcılar'da polis, gürültü şikayetiyle gittiği iş yerinde 108 kaçak göçmenle karşılaştı

"BİR ANDA GÜRÜLTÜ KOPTU AŞAĞIYA İNDİK"

Mahalle sakini Hazım Özkara "108 tane kaçak göçmen buradaymış. Çantayla birileri gelip gidiyormuş. Mahalleli rahatsız olmuş, polise haber vermiş. Ben de burada oturuyordum. Bir yandan gürültü koptu indik, geldik. Göçmenleri dışarıya çıkartmaya çalışmış polis, içeriye çekmeye çalışmışlar polisleri. Diğer polisler gelince ortalık karıştı. Mahalle sakinleri yardımcı oldu polise, sonra kamyona bindirip götürdüler" diye konuştu.

Bağcılar'da polis, gürültü şikayetiyle gittiği iş yerinde 108 kaçak göçmenle karşılaştı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mahmutbey Haberler

500

Yorumlar (41)

Ayhan:

Polis merkezine goturseler ne olucak 1 gün sonra salıyorlar tekrar. Memleket göçmen yuvası oldu resmen bunların alayı sinirdisi edilmeli derhal.

80
4
yanıtYanıtla
dads:

sen konuşma soner. . .

yanıt4
yanıt15
adszı:

evet karakola götürdükten sonra ne yaptılar acaba orası önemli. . .

yanıt20
yanıt1
vatandaş:

İstanbula gelene kadar kaç il geçmişler UYU UYU soylu:)

48
3
yanıtYanıtla
adsız:

soylu anca konuş boş boş. .

yanıt31
yanıt3
Reis:

Rahat bırakın seçmenlerimi hesabını sorarım başka şehirlere atarım sizi

11
14
yanıtYanıtla
Kul:

Bazen yürürken karşılaşıyorum sanki yabancı ülkedeyim her taraf onlarla dolu gönderin artık onları

25
0
yanıtYanıtla
GADDAR:

İSTESELER SINIRDAN ATOM BOMBASINI BİLE RAHATLIKLA SOKARLAR !!! NE SINIR GÜVENLİĞİMİZ VAR, NE DE YAKALANAN GÖÇMENLER SINIR DIŞI EDİLİYOR. . . SINIRDAN HER GEÇENLE HER AN AKRABA OLABİLİRİZ. . . O DERECE YANİ !!!

24
0
yanıtYanıtla
İSTEMİYORUZ:

BUNLARIN BİRTANESINI BİLE VATANIMIZDA İSTEMIYORUM ALLAH KAHRETSIN KENDI ULKEMDEN NEFRET EDER OLDUM. BUNLARI ARTIK TOPRAKLARIMIZDAN GÖNDERIN YETER. COK MERAK EDIYORUM. AYNI SEY BIZE OLSA HANGI ULKE BIZI KABUL EDER BIZE BI CEVAP VERIN

18
1
yanıtYanıtla
Kağan:

ajan olduğun nasıl belli. . Bir kere cahilsin, bizim ülke zaten kabul etmemiş, ne yazıyor kaçak göçmen diyor, demekki bunlar resmen bizim ülkede değil, kaçak olarak bizim ülkede. Ayrıca bizim topraklara gönderen devletler değil, kaçakçılık yapan şebekelerdir.

yanıt0
yanıt2
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title