Haberler

Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Uçakta çektiği müstehcen görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Kerimcan Durmaz, önceki gün Amerika'ya yerleştiğini açıklamıştı. Kerimcan Durmaz'ın şu anda oturduğu sitenin sahibi tarafından kovulduğu söylentisi ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

5 ay önce seyahat ettiği uçağın tuvaletinde kendini tatmin ettiği görüntüleri yanlışlıkla sosyal medya hesabından paylaşan Kerimcan Durmaz, büyük tepki çekmiş ardından hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Uzun süre sessizliğini koruyan Kerimcan Durmaz, önceki gün eğitim için bir süreliğine Amerika'ya yerleştiğini açıklamıştı. Durmaz'ın Beykoz Acarkent'te oturduğu villasından kovulduğu ve ardından Amerika'ya yerleşme kararı olduğu iddia edildi.

"SİTEYİ TERK ETSİN"

Ancak gitmeden önce yaşadığı bir olay magazin gündemini sarstı. Aylık kazancı 500 bin TL'yi bulan ünlü fenomen, Beykoz Acarkent'te kirası 30 bin TL olan villada oturuyordu. Posta'nın haberine göre havuzlu, bahçeli villayı almak üzereydi. Uçaktaki skandaldan kısa bir süre sonra Acarkent'in sahibi Erdal Acar, Kerimcan'a "Siteyi terk etsin, kimse onu burada istemiyor" mesajını gönderdi.

Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı

ÇALIŞANLARI ARACILIĞIYLA SİTEDEN KOVDU

Ancak Kerimcan Durmaz evini bırakmak istemedi. Erdal Acar'dan gelen uyarıların ise ardı arkası kesilmedi. İddiaya göre, Erdal Acar sonunda şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz'ı siteden kovdu. Durmaz bunun ardından eşyalarını arkadaşlarının evinde taşıdıktan sonra Amerika'ya yerleşme kararı almış.

Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı

Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktıKerimcan Durmaz, Acarkent'teki bu villada oturdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Kerimcan Durmaz Sosyal Medya Acarkent Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (73)

KÜBRA:

BUNLARI BAŞIMIZA SİZ ÜNLÜ ETTİNİZ. . İĞRENİYORUM ŞU TİPLERDEN. . ALLAH ISLAH ETSİN

124
0
yanıtYanıtla
soner:

bunu meşhur eden basının allah bin belasını versin

91
1
yanıtYanıtla
misafir gergadan:

Aminnnnn.........

yanıt17
yanıt0
Serdar:

Defolsun gitsin pislik

78
1
yanıtYanıtla
M.A:

Mide bulandırmayın. Yeter bıktık !

78
1
yanıtYanıtla
skngkwsöv:

bu madam erkelerin yüz karası . bunun aldığı nefes dünyaya zara veriyor

44
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Orda da eli ağzı boş durmadı demek ki ordan da kovuldu. Site site gezer artık.

23
1
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Yalan dolan hayatını seveyim yalancı Ziya

yanıt2
yanıt12
ALAYLI:

Ziya denilen yorumcu çok kavşak biri

yanıt1
yanıt12
ziyaa:

Dağılın lan hödükler

yanıt11
yanıt1
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title