Haberler

Oğlunu boğazını keserek öldüren babaya 25 yıl hapis cezası verildi! Savunması suçu kadar korkunç

Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, eşiyle tartıştıkları sırada araya giren oğlu Muhammet Can Türker'i(19) boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Ruhi Türker(55), son savunmasında, "İnsan kendi soyunu sürdürecek oğlunu öldürür mü?" dedi. Mahkeme ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanan babayı, 'cinayeti olası kastla işlemediği' gerekçesiyle 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçtiğimiz yıl Ağustos ayında, çalıştığı kafeteryadan eve gelen Muhammet Can Türker, babası Ruhi Türker ile annesi Nagihan Türker'i (50) kavga ederken gördü. Kavgayı ayırmak için araya giren Muhammet Can Türker, babasının elindeki bıçağın, boğazını kesmesi sonucu ağır yaralandı. Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan genç, 2 gün sonra hayatını kaybetti. Gözaltına alınan baba Ruhi Türker, tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

"ANNESİNİ DE ORADA DELİK DEŞİK EDERDİM"

Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'alt soydan akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Ruhi Türker ile anne Nagihan Türker ve taraf avukatları katıldı. Son savunması sorulan Türker, eski savunmalarını tekrarlayarak, "Aramızda boğuşma olmadı. Bıçağı kaçırırken oğlumun hamlesi üzerine boğazında bir çizik oluştu. Ben bıçağı savurmadım. Öldürmek için yapsaydım, annesini de orada delik deşik ederdim. Elimden kimse alamazdı. İnsan kendi soyunu sürdürecek oğlunu öldürür mü? " dedi.

25 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mahkeme heyeti, cinayetin 'olası kastla gerçekleşmediği' kanaatine vararak, babayı, oy çokluğu ile iyi hal ve pişmanlık indirimleriyle 25 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, ayrıca 'tehdit' suçundan 5 ay, 'hakaret' suçundan 2 ay 15 gün hapis cezası verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (50)

rabia:

sanki adam oğlunu yatırmış vermiş bıçağı dibine kadar, testere misali kesmiş gibi algı var. . kardeşim o hengamede kazayla sıyırmıştır. damara denk gelince kanama durmaz. . vs. . Allah korusun hepimizi böyle kederli acı verici aile olaylarından.

16
63
yanıtYanıtla
rabia:

rabia arkadaşım anlamıyor musun kaza ile olmuş işte. benim babam kafayı bulupta anneme saldırdığında araya girdiğimde yediğim yumrukların sayısı belli değidli. herkes havaya savuruyordu ellerini bile bile vurmuyorlardı bana. çekil derken iterken beni çok kez yanağıma yumruk geldi. babamın elinde vazo vardı bir keresinde adam savururken kendi başına çarptı. aile kavgası bir anda o0lur, kınamayın. yazık olmuş çocuğa ona dua edin

yanıt7
yanıt9
iğğğğğ:

karısına ya da evladına bıçak çekmesi çok normal dimi ?

yanıt34
yanıt2
BİRSEN:

rabia çok saçmalıyorsun öfkesine yenik düşmüş her eline bıçağı alan birinin boğazına dayıyor bu kadar basit mi yazık değilmi o çocuğa ya annesine bide ifadeye bak adama öldürmek niyetinde olsaymış kadınıda delik deşik edermiş ve buna iyi hal indirimi alıyor saçmalık

yanıt18
yanıt0
XX:

Be şerefsiz madem öldürme amacın yoktu bıçak elinde ne geziyordu? Çocuk mu kandırıyorsun sen

27
0
yanıtYanıtla
sinem:

İnsan kendi soyunu sürdürecek oğlunu öldürür mü? SOYUNUZ BATSIN

23
1
yanıtYanıtla
hia:

al işte gelde birine güven de evlen

18
2
yanıtYanıtla
KAPICI:

ben de bu yüzden bekar kalıyorum. Ya geçinemeyeceğim birisiyle evlenirsem hayatımı mahvedemem endişesiyle evlenemiyorum. zor gerçekten

yanıt2
yanıt0
aih:

herkez bu şekilde olacak diye bir kaide yok ama tabi insan güvenemez.

yanıt2
yanıt0
Fako:

Senin soyun sürmesin.

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title