Haberler

Selçuk İnan'dan Fatih Terim'e şok tepki: Neden beni getirdiniz?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Club Brugge ile golsüz berabere kaldığı maç öncesi ilginç bir olay yaşandı. Maç kadrosundan olmadığını öğrenen Selçuk İnan, "Eşimin doğum yapacağını biliyorsunuz. Madem kadroya almayacaktınız neden beni buraya getirdiniz?" diyerek Terim'e sitem etti.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Club Brugge ile oynadığı ve 0-0 beraber kaldığı maç için Belçika'ya götürülen Selçuk İnan, maç sabahı 18 kişilik kadroya alınmayacağını öğrenince Teknik Direktör Fatih Terim'e sitem etti.

Club Brugge maçının sabahında kaptan Selçuk İnan ile teknik kadro arasında hesapta olmayan bir gerginlik yaşandı.

Selçuk İnan'dan Fatih Terim'e şok tepki: Neden beni getirdiniz?

"KADRODA OLACAĞINI DÜŞÜNÜP İZİN ALMADI"

Sabah'ın haberine göre; Eşi sorunlu bir hamilelik geçiren ve Avusturya kampında bu nedenle 1 hafta izin almak zorunda kalan Selçuk, bugün gerçekleşecek doğum için kadroda yer alacağını düşünerek hocasından izin almadı. Takımla Belçika'ya giden oyuncu, maç sabahı 18 kişilik kadroya alınmayacağını öğrenince yıkıldı.

"İSTANBUL'DA EŞİMİN YANINDA OLMALIYDIM"

Soluğu hocasının yanında alan Selçuk, "Eşimin doğum yapacağını biliyorsunuz. Madem kadroya almayacaktınız neden beni buraya getirdiniz? İstanbul'da eşimin yanında olmalıydım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Selçuk İnan Selçuk Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (66)

Adınızı Yazın:

yalan haber terim gibi baba bi adam düşüncesiz bir adam değil selçukta böyle sitem edecek adam değil. . .

27
44
yanıtYanıtla
d:

Yalan habere traş yorum

yanıt12
yanıt6
)):

İÇERİĞİNİ BİLEMEYİZ Kİ. BÖYLESİNE BÜYÜK BİR MAÇTA İZİN ALMAMASI MANTIKLI . BÜYÜKLÜK TEKNİK DİREKTÖR ÇIKIPTA SEN HER NE KADAR İZİN ALMASANDA BEN EŞİNİN YANINDA OLMANI DAHA UYGUN BULUYORUM BU NEDENLE BELKİ MAÇIN SONUCUNU ETKİLEYECEK OLSADA KADROYA ALMAYACAGIM SENİ DİYEREK İSTANBULDA BIRAKABİLİRDİ. HEM BÖYLE OLUNCA ÇOK GÖNÜL KAZANIRDI

yanıt10
yanıt2
METİN:

zamanında yararın dokundu ama artık bu takımın formasını taşıyamıyorsun başka takıma mesele feneve git rodriges tolga serdar gibi

14
32
yanıtYanıtla
işte bu:

bu adamlar bu kadar nankör işte. bak ne diyor seni kullandık işin bitti . bizim kulüpte vefa diye birşey yoktur. güzel oldu

yanıt6
yanıt2
metin:

vefa var bizim oynatmadığımız sizde 11 de oluyor gelsin parasını alsın nasıl olsa hakemle kazanıyorsunuz kimse hesap sormaz futbolcuya

yanıt0
yanıt0
metin:

3 senedir oynamadan parasını alıyor feva borcunu üdedi gs fazlasıyla

yanıt1
yanıt0
cincon bükücü:

hayırdır gs adınamı yazıyorsun yoksa bjk adınamı ? siz şeneri niye aldınız ? cinconlar

yanıt4
yanıt8
.:

SÖZLEŞMENİ FESH EDER GİDER KARININ YANINDA OTURURSUN . ÇOK YÜZ VERİYOR TARAFTAR VE YÖNETİM BUNLARA .

13
8
yanıtYanıtla
BJK:

kardeş fatih terimdiye biradam var o olduğu sürece kimse şampiyon olamaz beşiktaşın elinden iki tane şampiyonluk aldı fenerde hiç heveslenmesin galatasaray herzaman şampiyonluğa oynar fatih terim varken falkaoda geldi kim durduracak şimdi fenermi ?

9
10
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title