Haberler

Şenol Güneş, Galatasaray maçında sadece Emre Mor'u takip etti

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, golsüz berabere biten Club Brugge-Galatasaray maçında sarı kırmızılı ekibin 11 yabancıyla sahaya çıkması sonrasında sadece Emre Mor'u takip etti.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda karşılaştı. Golsüz sona eren karşılaşmayı Şenol Güneş de izledi.

A Milli Takım çalıştırıcısı Şenol Güneş, Galatasaray maçını takip etmek için Belçika'ya giderken, tecrübeli hoca Emre Mor'u izlemek için ise tam 60 dakika bekledi.

Şenol Güneş, Galatasaray maçında sadece Emre Mor'u takip etti

GALATASARAY 11 YABANCI İLE ÇIKTI

Hürriyet'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın tecrübeli hocası Fatih Terim'in Brugge karşısına 11 yabancı futbolcuyu görevlendirmesi sebebiyle Güneş, sadece 60. dakikada Mario Lemina'nın yerine oyuna dahil olan Emre Mor'u milli takım kadrosu için 30 dakikalık bölümde takip edebildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Şenol Güneş Emre Mor Haberler

500

Yorumlar (46)

BARUT:

Hangi ülkenin takımısın galatasaray

37
15
yanıtYanıtla
METIN OKTAY:

GALATASARAY AVRUPA KUPASINI VE SÜPER KUPAYI HANGI ÜLKEYE GETIRMIS SE YANI . O ÜLKENIN TAKIMIDIR SANLI BÜYÜK GALATASARAY. EVET BARUT GIBISIN CÜNKI CILDIRIYORSUNUZ AYRICA KUDURUYORSUNUZ

yanıt20
yanıt17
ATEŞ:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ TAKIMIDIR GALATASARAY SEN HANGİ ÜLKENİN VATANDAŞISIN

yanıt16
yanıt22
AT AVRAT SİLAH:

Fransa takımı 6alatasaray

yanıt22
yanıt11
mustafa:

boşuna biz cincona fransız tohumu demiyoruz

13
14
yanıtYanıtla
..:

kanka vazgeç manyak olursun valla bak. . Git kendi takımınla ilgilen galip geldiğiniz maçların özetini izle vay bee ne takımız biz de. . Git komik kedi videoları izle. . Belgesel izle belgesel. . Yemek ye kırlarda dolaş bulutları seyret kabak çekirdeği ye teletabi izle. . Her ne yapacaksan yap ama galasataray haberlerine yorum yapma!!!

yanıt4
yanıt1
MERT:

rum tohumları haline bakmadan öter olmuş cik cik cik

yanıt3
yanıt2
gs:

yahudi dölüsün sen

yanıt2
yanıt2
ziyaa:

Belçika''ya gitmene gerek yoktu. Tv''den de izleyebilirdin yazık günah bu paralar bizim cebimizden çıkıyor.

18
4
yanıtYanıtla
Ali:

Gavursaray 11 yabancı ne demek ya

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title