Haberler

Şarkıcı Paris Hilton'un temizlik yaptığı videosuna beğeni yağdı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Paris Hilton, perşembe günlerinin ritüeli haline gelen TBT yaparak yıllar önce evinde temizlik yaptığı anların videosunu paylaştı.

Güzelliğiyle her daim dikkat çeken dünyaca ünlü şarkıcı Paris Hilton, bu sabah saatlerinde Instagram hesabından yıllar önce evde temizlik yaparken çekilen bir videosunu paylaştı. Hilton'un eğlenceli videosu takipçileri tarafından da çok beğenildi.

GÜZEL BAŞLAYAN TEMİZLİK KÖTÜ BİTTİ

Beyaz elbisesiyle eline paspas alarak yerleri silen güzel şarkıcı, bir ara sıkılarak cinci olarak bilinen elektrik araca binerek paspas yaptı. Paspasın sobasına beline iple bağlayan Hilton'un bu eğlencesi cincir üzerinde dengeyi sağlayamayıp düşmesiyle kötü bitti.

YARIM SAATTE REKOR BEĞENİ

Sosyal medya hesabı Instagram'da 11 milyon takipçisi bulunan 38 yaşındaki Paris Hilton'un temizlik videosu yarım saatte 95 bin kişi tarafından beğenilirken binlerce de yorum aldı.

Şarkıcı Paris Hilton'un temizlik yaptığı videosuna beğeni yağdı

TBT NEDİR?

Tbt : Throw Back Thursday kelimesinin kısaltılmasıdır. Kelimenin anlamı dilimize Perşembe gününe dönüş şeklinde çevrilmektedir. Instagram'ın en popüler etiketi olan Tbt milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. İlk olarak 2012 yılında kullanılmış daha sonra ise popülerliğini artırarak günümüze kadar gelmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Paris Hilton Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (23)

Watchandlearn:

Geri zekalı cahiller şu yazdıklarınız parisin çokta umrunda O temizlik yapmak için değil yapabilirmiyim diye deneme yapmış yada öylesine eğleniyor Onun hizmetinde çalışan sizin gibi boş Muhabbetçi okadar çok adam varki İsterseniz sizide nüfusuna alır ve bakar??hemde 7 sülalenizi sonrada geçip karşısında efendim çekersiniz?

6
16
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Kim İslam diniyle, Allah''ın elçisi son peygamber efendimizle dalga geçiyorsa bu mübarek cuma günü onları ALLAH''a havale ediyorum. En doğru cezayı o verecektir.

yanıt5
yanıt0
SAYGISIZ:

ANLAŞILAN SENDE YANINDA ÇOK ÇALIŞMIŞSIN, SENİ DE DOYURMUŞ. ÇÜNKÜ GERİZEKALI DA CAHİLDE SENSİN

yanıt4
yanıt0
ÖZGÜR S:

çok tehlikeli paspasın sapı gözüne girebilir. . .

21
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sürekli oryalden beyni deniz anasına dönüşmüş, düşünce sopa iyi kıçına girmedi geri zekalının

17
1
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA!:

İnsan bazen zıvanadan çıkıyor . Çöpçü Mehmet emmi , sabahın köründe o soğukta kalkar namazını kılar , işine bakar yoğurt ekmek bir de soğan ( Deneyin güzel oluyor ) öğle yemeğini yer beş vakit namazını kaçırmaz. . . Dul bir kadın üç çocuk bırakarak genç yaşta '' Siroz dan ''hakkın rahmetine kavuştu. Burada yazmak istemiyorum , yürek parçalanacak şekilde vefat etti. . . Ya Rabbel alemin , biri '' Cinci '' ye tutunur , hayatla dalga geçer , diğeri sana tutunur hayatta kalmaya çalışır. Nasıl bir şey bu ?

17
1
yanıtYanıtla
deli:

yani şair burada ne anlatmak istiyor?

yanıt9
yanıt0
puanoviç:

Ne diyo la buu, ( Tamam namazı anladık ona bişey diyecek yok, gerçi bizde bu atatürkle kandırma modası bitti dindarlıkla kandırma başladıda)

yanıt2
yanıt2
eylül:

kağıt parçası (PARA) İNSANI NE HALE getiriyor . . . en güzel örnek. . . .

10
0
yanıtYanıtla
suat:

akıl hastası karı. ot geldi saman gidecek bir kafir işte. erkeklerin gecelik çerezi oldu. mal gibi yaşlanıyor. . boş hayat

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title