Haberler

Fuhuş baskınında çete üyelerinin "Erkete" çalıştırdığı ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da polis ekipleri gece kulüplerine düzenlediği operasyonda, 8 şüpheliyi gözaltına alırken, 23 konsomatrisi yakaladı. Çetenin, baskınlardan korunmak için çeşitli noktalarda "Erkete" çalıştırdığı ortaya çıktı.

İstanbul'da polis ekipleri, Aksaray'daki 9 gece kulübüne operasyon düzenledi. Organize polisinin düzenlediği operasyonda şüphelilerin, kaçak olarak getirdikleri kadınları konsomatris olarak çalıştırdığı ve çeşitli suçlara karıştırdıkları öğrenildi. Çetenin, baskınlardan korunmak için çeşitli noktalarda "Erkete" çalıştırdığı belirtildi. Operasyonda, 8 şüpheli gözaltına alındı, 23 konsomatris yakalandı. Konsomatrislerden bazılarının saklanmaya çalışması dikkat çekti.

Operasyon; İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Polis ekipleri, geçtiğimiz Cumartesi gecesi, Fatih Aksaray'daki Room Bar, Beyaz Saray, The Coctail, Android, Belance, Lacost, New Europa, Laguna, Carisma adlı eğlence merkezlerine baskın düzenledi. Operasyonda, haklarında yakalama kararı olan 11 şüpheliden 8'i gözaltına alındı. Konsomatris olarak çalıştırılan, yabancı uyruklu 23 kadın ise yakalandı. Polisin baskın düzenlediği adreslerinden birinde sahte içki üretildiği ve müşterilere servis edildiği belirlendi. Diğer bir adreste ise kumar oynatıldığı tespit edildi.

Gece kulüplerine 'erkete' operasyonu!

KADINLAR SAKLANMAYA KALKTI

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre, organize ekiplerinin girdiği gece kulüplerinde, konsomatris olarak çalışan kadınların polisten saklanmaya çalışması dikkat çekti. Bazı kadınların, tezgahların arkasında depo olarak kullanılan alana girerek saklanma girişimi sonuçsuz kaldı. Eğlence merkezlerinde kadınların polise yakalanmaması için gizli bölmelerin hazırlandığı tespit edildi. Duvarları aynayla kaplı bir gece kulübünde, polis ekipleri araştırma yaparken gizli bir kapı fark etti. Aynalarla kamufle edilen kapından, konsomatrisler için hazırlanmış bir bölmeye geçen ekiplerin yaptığı aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Gece kulüplerine 'erkete' operasyonu!

ZORLA ÇALIŞTIRILMA İDDİASI

Polis ekiplerinin yakaladığı kadınların kaçak olarak ülkemize getirildiği belirtildi. Zührevi hastalıklarla ilgili kontrol yapılması için hastaneye götürülen kadınlardan bazılarının zorla çalıştırdığı iddia edildi. İşlemleri tamamlanan kadınların İl Göç İdaresi'ne teslim edildiği belirtildi.

Gece kulüplerine 'erkete' operasyonu!

ADAMLARINA TAKİP YAPTIRDILAR

Organize polisinin operasyon düzenlediği gece kulüplerini işletmecilerinin, daha önce gerçekleştirilen polis denetimlerine karşın "Erkete" yöntemi geliştirdiği belirtildi. Şüphelilerin, polis ekiplerinin Aksaray bölgesine baskın için daha önce kullandığı toplanma noktalarına kendi adamlarına gözetlettirdikleri öne sürüldü. Baskınlara karşı önlem olarak bekletilen erketelerin, her hangi bir hareketlenme durumunda polis araçlarını takip ettiği ve işletmecilere bilgi verdiği öne sürüldü.

Gece kulüplerine 'erkete' operasyonu!

ORGANİZE EKİPLERİ DEVRALDI

Yapılan çalışmalarda, şebekelerin "Erkete" sisteminin tespit edilince "Organize Polisi" devreye girdi. Erketelere fark edilmeden bölgeye giden ekipler, şok baskını düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüpheliler hakkında "Suç örgütü kurmak" "Suç örgütü yönetmek" ve "Suç örgütüne üye olmak" "Hürriyeti tahdit" "Zorla çalıştırma" "Konsomatris çalıştırma" suçlamalarında işlem yapılacağı belirtildi. Ayrıca, şüphelilerden kumar oynatıldığı tespit edilen bir mekan için " Kumar oynatmak" suçundan, diğer bir adresle ilgili de "Kaçak ve sahte içki" suçlamasıyla işlem yapılacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (19)

HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET:

HE HE HEEE!!!! OPERASYONA BAK OPERASYONA. DOSTLAR ALIŞ VERİŞTE GÖRSÜN KANDIRMACASI. . LAN OTELLERİN MASAJ SALONLARI, HAMAMLARI, SAUNALARI FUHUŞ YUVALARI HALİNE GETİRİLMİŞ ORALARA NİYE KİMSE GÖRMÜYOR????? MASÖZ, ESTETİSYEN, GÜZELLİK UZMANI ADI ALTINDA ÇALIŞAN KADINLAR GENELEVDEKİLER GİBİ ÇALIŞTIRILIYORLAR. NİÇİN ORALARA KİMSE BİRŞEY DEMİYOR????

31
2
yanıtYanıtla
YAV HE HE:

CİMERE Yazı yaz seni tutan mı var KARDEEŞŞŞŞŞ

yanıt1
yanıt5
aaa:

sen nereden biliyon acaba ?

yanıt5
yanıt4
mahmut:

oralar resmi çalışıyorlar ve vergi ödedikleri için sıkıntı yok :) bunlar kaçak o yüzden operasyona maruz kalıyorlar :)

yanıt22
yanıt1
Yk:

her önüne geleni genelev kadini sanmayi birakin artik. .

yanıt3
yanıt5
ahirzaman:

akp ile mutlu namuslu bireyler

9
14
yanıtYanıtla
ld:

beyın yoksunu mal

yanıt0
yanıt0
deist:

malum partinin teşkilatına bağış yapıp kurtulurlar, bişey olmaz

13
9
yanıtYanıtla
bu haber tam buralıktı:

CHP''li Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül''den fayton açıklaması: Kaldırmak çok zor: ulan ülkenin politik seviyesine bak , utanmaz seçilmeden önce öyle demiyordun ama! bunlar fahişeden beter olmuşlar ne sosyal demokratı!

13
7
yanıtYanıtla
RQ:

KENDİ ADAMLARI OLDUĞU İÇİN KALDIRAMIYORLAR.

yanıt5
yanıt1
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title