Haberler

Google'dan Binali Yıldırım'a Galatasaray sürprizi

Güncelleme:

Binali Yıldırım Apple ve Google yetkilileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında Google yetkilileri Yıldırım'a bir jestte bulunarak kahveleri Galatasaray detayıyla ikram etti.

Haberler.com/Mesut ŞAHİN

AK Parti İzmir Milletveki Binali Yıldırım ABD'ye dünya devleri Apple ve Google'ı ziyaret etti. Yıldırım ve yanındakiler ilk olarak dünyanın en büyük teknoloji şirketi Apple'a çıkarma yaptı. Apple yetkilileriyle Yıldırım ve beraberindeki heyet teknolojinin dünü ve bugünü üzerine konuştu. Daha sonra Google'ı ziyaret eden Yıldırım, şirketin ülkemizdeki faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Google yetkilileri Yıldırım'a bir jestte bulunarak kahveleri Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray figürüyle ikram etti. Yıldırım bu jest için, "Galatasaray'ın bu diyarlarda da taraftarı var sanırım" ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım'dan Apple ve Google çıkarması

Sosyal medya hesabı üzerinden Apple ziyareti anlatan Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"KEYİFLİ BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİK"

"Dünya'nın en büyük teknoloji şirketlerinden olan Apple yetkilileriyle teknolojinin dünü, bugünü ve yarınına dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik."

Binali Yıldırım'dan Apple ve Google çıkarması

GOOGLE'DAN YILDIRIM'A GALATASARAY SÜRPRİZİ

Yıldırım, Apple ziyareti sonrası bir başka dünya devi olan Google'a çıkarma yaptı. Yıldırım ve Google yetkilileri artırılmış gerçeklik, otonom araçlar ve şirketin ülkemizdeki faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Binali Yıldırım'dan Apple ve Google çıkarması

Google yetkilileri burada Yıldırım'a bir Şampiyonlar Ligi'nde mücadele veren temsilcimiz Galatasaray sürprizi yaptı. Yıldırım'a ikram edilen kahvede Galatasaray amblemi yer aldı. Yıldırım bu jest için, "Galatasaray'ın bu diyarlarda da taraftarı var sanırım, kahvelerdeki ayrıntı gözümden kaçmadı." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım'dan Apple ve Google çıkarması

Yıldırım Google ziyaretini sosyal medyadan şöyle duyurdu:

Binali Yıldırım'dan Apple ve Google çıkarması

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Binali Yıldırım Galatasaray Google Apple Haberler

500

Yorumlar (63)

Memleketim:

Bunun kadar yalaka ciddiyetsiz biri varmi acaba?

18
49
yanıtYanıtla
gsli:

fenerlisin yani puhahahaha

yanıt14
yanıt6
Ali:

Binali bey Çok çalışkan birisi hakkını yediler. Seçilseydi 5 yılda istanbul dünyanın en güzel ilk 5 kenti arasındaydı kesin

25
23
yanıtYanıtla
VELİ:

SEÇİMDE İYİ ÇALIŞAMAMIŞSIN ALİ. ADAM 800BİN FARK ATTI.

yanıt2
yanıt0
O. Astra:

Demi laaaaa

yanıt1
yanıt0
a:

adam ulaşımda bir numaraydı

34
10
yanıtYanıtla
f16:

bu çöpün sporla ne alaksı var ?????????????

4
38
yanıtYanıtla
0234:

KİŞİ KENDİSİNİ ANLATIR

yanıt1
yanıt0
gercekci:

sende cöp konteynerisin.

yanıt1
yanıt0
sait:

çöp babandır

yanıt4
yanıt0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title