Haberler

İzmir'de saldırıya uğrayan oyuncu Şevket Çoruh'un darp edildiği yeni görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

İzmir'de oyuncular Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu ile organizatör Serhat Aydoğdu'nun gittikleri restoranda köpeğe eziyet ettikleri gerekçesiyle uyardıkları grup tarafından darp edildikleri saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İzmir'de, oyuncular Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu ile organizatör Serhat Aydoğdu'nun gittikleri restoranda köpeğe eziyet ettikleri gerekçesiyle uyardıkları grup tarafından darp edildikleri saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Şevket Çoruh'un tekme ve tokatla darp edildiği ve Çoruh'un kalabalık grubu görünce koşarak kaçmaya çalıştığı kameralara yansıdı.

SALDIRIP DARP ETTİLER

Oyuncu Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu, geçen cumartesi akşamı İzmir'de sahneledikleri tiyatro oyununun ardından organizatör Serhat Aydoğdu ile birlikte yemek için Alsancak'ta bir restorana gitti. Çoruh ve beraberindekiler, restoranın önünde, köpeğe eziyet eden bir grubu sözlü olarak uyardı. Ancak grup, Çoruh'a ve organizatöre saldırıp, darp etti.

İzmir'de saldırıya uğrayan oyuncu Şevket Çoruh'un darp edildiği yeni görüntüler ortaya çıktı

ŞEVKET ÇORUH KOŞARAK KAÇIYOR

Çoruh'un darp edildiği noktadaki güvenlik kameralarının tadilat nedeniyle kayıt yapmadığı belirlenirken, olayla ilgili yeni bir görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde, Çoruh'un, arkasına kalabalık grubu almış bir kişi tarafından tekme ve tokat atılarak darp edildiği, grupla başa çıkamayacağını anlayan Çoruh'un koşarak kaçmaya çalıştığı, saldırgan grubun da onun peşinden koştuğu görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Akkoyunlu Şevket Çoruh İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (23)

Memleketim:

Arka sokalara benzemiyor gercek hayat.

39
7
yanıtYanıtla
adnan:

abi sen biz gibi değilsin avukatın var. ünün var. yapıstır. hadlerini bildirt.

36
4
yanıtYanıtla
Muro 1:

20 KISI SALDIRMIS VAYBE SANKI SENI BEKLIYORLARDI NASIL SAYDIN GEZI YURUYUSUNDEMI SAYDIN ZAGAR

15
21
yanıtYanıtla
cengiz:

muro konuştu bez getir kokutmadan tez getir

yanıt20
yanıt6
Yorgun demokrat:

Allahım şu kuluna biraz akıl fikir ihsan et. . .

yanıt1
yanıt0
Muro 1:

DUMEN YAPMIS SEVKO

9
12
yanıtYanıtla
RIZA BABA:

EVLAT DAYAN ÇOK YAKINDIK:d:d:d

17
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

vermişler odunu

11
3
yanıtYanıtla
metin:

ha ha odun kafalı bi gün o odunu sana vermesinler de hahahhahahboş beleş tip seni

yanıt7
yanıt4
ÇETİN:

SEN NİYE TEPİNDİN METİN. ODUNU SANAMI VERDİLER METİN. METİN OL METİN.

yanıt1
yanıt4
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title