Haberler

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen Emre Belözoğlu, Victor Moses ve Mauricio Isla, idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında yarın Mke Ankaragücü'nü konuk edeceği maçın hazırlıklarını tamamladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi.

İDMAN BİREYSEL ÇALIŞMALARLA NOKTALANDI

Üç gruba ayrılan futbolcuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandığı bildirildi. Özel program dahilinde çalışan Hasan Ali Kaldırım dışında tüm oyuncuların akşam antrenmanında yer aldığı aktarıldı. Emre Belözoğlu, Victor Moses ve Mauricio Isla'nın ise idmanın ilk bölümünde takımla çalıştığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı!

FENER KAMPA GİRDİ

Bu antrenmanla MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertlilerin tesislerde kampa girdiği belirtildi. Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü arasındaki karşılaşma, Ülker Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak.
Kaynak: AA / Spor

Can Bartu Tesisleri MKE Ankaragücü Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (10)

EFEDAYI:

Demedi demeyin Ankaragücü sürpriz yapabilir . Orgil diye Jamaika''lı çok süratli zenci bir forvetleri var. Bu hantal ve işe yaramaz Fenerbahçe savunmasını kevgire çevirebilir. . .

10
12
yanıtYanıtla
GFB:

Ankarayı boşver TT de şova bak sen...orayıda suya boğacak Kanarya

6
3
yanıtYanıtla
FB:

Fener alacak peşine Paris hamur yuğuracak....sonrası DRAM mazlum mafya kazan kaldıracak..bol pizza yerler nasılsa sigortalılar :))))))

yanıt1
yanıt3
O. Astra:

Emre 3 maç oyun 5 maç yatış bundan kelli.

4
4
yanıtYanıtla
hokec:

evet 4 atar ankara

3
3
yanıtYanıtla
BJK:

VOLKANIDA ALIN

1
4
yanıtYanıtla
Adil..:

FB bu maçı kazansa ne olur , deplasmanda yine yenilir hangi takım olursa olsun . . . . ?

3
2
yanıtYanıtla
UYANMIŞ TÜRK:

Ya bunların işleri hep yalan dolan. Sakatlıkmış özellikle büyük maçlar öncesine de dikkat edin sakat olan topçu birden iyileşir.

1
3
yanıtYanıtla
kadıköylü:

emre max kruseye pek ayak uyduramıyor. max kruse şu an ligin asist kralı ve asist ortalaması alex de sousanın bile üzerinde işte bu nedenle tehlikenin farkına varmış olan fb düşmanı spor yorumcuları max krusenin yedeğe çekilip unutulup gitmesini istiyorlar. hatta krusenin yerine emre oynasın diyen fb düşmanları bile var tvlerde.

4
0
yanıtYanıtla
ERSUN YANALA TAVSİYELER:

Emreyi bu hafta dinlendir Ersun. Haftaya gs maçına çirkeflik için sakla. Sende hiç mi akıl yok be. Emreyi bunun için aldınız. Adam 39 yaşında her hafta oynatarak pestilini çıkarıyorsunuz. Emre her maç oynatılsın diye alınmadı. Başka amaçlarda kullanılmak için alındı. 40 yaşına merdiven dayamış adamı 2 hafta oynatıp 2 hafta dinlendireceksin. Yoksa her hafta sakatlanır.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title