Haberler

Ünlü rapçi Şehinşah, gözaltına alınıp daha sonra ise serbest bırakıldığını duyurdu

Güncelleme:

Ünlü rapçi Şehinşah sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda bir şarkısında geçen sözler nedeniyle gözaltına alındığını ifadesinin alınmasından sonra ise serbest bırakıldığını duyurdu.

Rapçi Şehinşah Twitter'dan yaptığı paylaşımda gözaltına alındığını duyurdu. Sabah evine gelen polisler tarafından gözaltına aldığını belirten Şehinşah, ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldığını söyledi. Şehinşah, gözaltı sebebinin bir şarkısında geçen sözler olduğu bilgisini de verdi.

Ünlü rapçi Şehinşah, gözaltına alınıp daha sonra ise serbest bırakıldığını duyurdu

"KONSERE YETİŞMEM İÇİN YARDIMCI OLDULAR"

Ünlü rapçi paylaşımında şu ifadeleri kullanarak, "Sabah evime gelen polisler eşliğinde, bir şarkımda geçen sözler üzerine gözaltına alındım. Birkaç saat süren ifadenin ardından daha şimdi vatan karakolundan salıverildim. Memur arkadaşlar sağ olsun, konsere yetişmem için ellerinden geldikçe hızlı oldular fakat prosedür gereği vakit aldı. Hızlı bir şekilde yola çıkıyoruz, geç kalırsam kusura bakmayın." dedi.

Ünlü rapçi Şehinşah, gözaltına alınıp daha sonra ise serbest bırakıldığını duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500

Yorumlar (10)

bıktım artık:

nasıl bir yüzyıla düştük yarabbim kurtar bizi bunlardan aşırı cringe

7
7
yanıtYanıtla
fsdfsdfsdgsgd:

sen değilsin çünkü

yanıt1
yanıt0
Bingül Teyze:

keşke falakaya çekseler bir daha aslaa yaramazlık yapamaz dingil.

3
7
yanıtYanıtla
. Akkoyunlu me:

Sende falaka dopasını cok kullanmışlar sanırım

yanıt0
yanıt1
ziyaa:

Neresi ünlü bunun. Tek ünlü rapçi vardır o da Ceza, gerisi tirişka.

3
4
yanıtYanıtla
.HASSİKOME.:

ATMA ZİYAAA

yanıt2
yanıt2
isa turan:

ceza dediğin herif kendi kiz kardeşini ünlü yapmak için gencleri harcamiş bencil aç gözlü türk rap piyasasinda abi abla sadece ekmek yiyelim gencleri düşünmeyelim genclerin elinde tutmayalim sadece ayben kardeşimle zengin olalim diyen biri bu ülkede gerçek rapci fuat çünkü genclerin her zaman önünü açti destek oldu hadi ikile şimdi

yanıt1
yanıt1
Xxx:

Tipe bak çay demle ünlü imiş ben ilk defa duydum bu tipi

2
5
yanıtYanıtla
. Akkoyunlu me:

Ülkemin sorunlarını söylersin demek al sana ülke ucuyorr hamdolsun dünya bizi kıskanıyorrrr isvec gibi ülkeyizzz diye cen

4
0
yanıtYanıtla
Sen ne anlarsın...:

O bu hikaye reklamını iyi yapmış adam vurgun yaptı şöhretine şöhret kattı ülkemin saf insanları çakmıyor durumu inanlattığına anıyor hepsi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title