Haberler

Kanserle savaşan Neslican Tay, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sosyal medyada, bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay yaşamını yitirdi.

Kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

"ORGAN YETMEZLİĞİ SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ"

Hastaneden yapılan açıklamada, "Neslican Tay kızımız 6 Eylül 2019 tarihinde uzun süredir mücadele ettiği yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümöre bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine 15 Eylül Cumartesi günü yoğun bakıma alınmıştı. Ancak süreç içerisinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle kendisini kaybettik. Allah'tan rahmet tüm sevenlerine sabırlar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika: Kanserle savaşan Neslican Tay, hayatını kaybetti

NESLİCAN TAY KİMDİR?

Rizeli bir anne ve Manisalı bir babanın kızı olan Neslican Tay, 1998 yılında Bursa'da doğdu, Fen lisesi mezunu olan Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı. Üniversite sınavına iki hafta kala kansere yakalandığını öğrendi, araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican Tay, üniversite sınavına girdi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji bölümünü kazandı.

2018 yılında kanser nedeniyle bir bacağını kaybeden ve kendisine Demir Kadın diyen Neslican Tay, Ayşe Arman'a verdiği röportajda söylediği; "Bacağım yok ama yaşam sevincim var!", "Bacağımın kesilmiş olmasının hayatımı etkilemesine izin vermeyeceğim. Ben bir bacaktan ibaret değilim ki... Çok daha fazlasıyım!" sözleriyle binlerce insana rol model oldu.

Son Dakika: Kanserle savaşan Neslican Tay, hayatını kaybetti

Son Dakika: Kanserle savaşan Neslican Tay, hayatını kaybetti

Son Dakika: Kanserle savaşan Neslican Tay, hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (151)

Bingül Teyze:

Ah keşke tesettürlü olmuş oldaydı..!!

13
72
yanıtYanıtla
Cansuyu:

Yazı teyze sana

yanıt7
yanıt8
Beyin eror:

Niye kapilarimi aliyorlar obur tarafa beyinsiz

yanıt3
yanıt2
Saygı:

Acı ile dalga geçmeyin, ortada bir vefat var en azından saygı duyun.

yanıt2
yanıt1
Bingöl Teyze Gel Sana En Kralindan:

Basörtü Alayim Sen Tak Arkadan Bende Sana Anla Artik Canim CENNETTi KESiN VEDE KESiN BOYLARSIN

yanıt2
yanıt3
ASA:

GERİ ZEKALI !

yanıt2
yanıt3
Birgüle cvp:

Tesettürlü olupta yemediği halt kalmayanlar var açık olanlar bu gibi yaratıklardan hem namuslu hem de daha müslüman.kapalılar türban altına gizlenip müslüman ayağına her türlü haltı yiyor.aklına sokkkk

yanıt3
yanıt4
Birgüle Cvp:

Örümcek beyinli tesettüre girince ne olacaktı

yanıt2
yanıt5
Kaya:

Tartıştığınız şeylere bakın . Biz intihar edenede aynı şeyi diyoruz bu kardeşimize de . Rabbim mekanını cennet etsin. Herkesin günahı kendine sanki hepimiz mümin gibi yaşıyoruz burda anlatıyorsunuz . Rabbim in merhametine sual olunmaz . Rabbim rahmet eylesin günahlarını affetsin inşallah..

37
4
yanıtYanıtla
Burcu:

Sen kazandın canımın içi... Sen kazandın... Hayatını kaybettin ama öyle çok şey kazandın ki...Seni çok ama çok seviyoruz hep te seveceğiz. Sen bizimle bizden bir parça olarak biz yaşadıkça yaşamaya devam edeceksin... Mekânın cennet olsun...

26
10
yanıtYanıtla
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title