Haberler

Göztepe, Konyaspor'u 1-0 mağlup etti!

Güncelleme:

Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında bu sezon golü ve galibiyeti olmayan Göztepe, sahasında konuk ettiği Konyaspor'u Alpaslan Öztürk'ün golüyle 1-0 mağlup etti.

Göztepe, haftanın açılış maçında sahasında Konyaspor'u ağırladı. Sarı kırmızılı takım mücadeleyi 1-0 kazandı. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 76. dakikada penaltıdan Alpaslan Öztürk kaydetti. Göztepe'de Poko 48. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Öte yandan Göztepe, ligdeki ilk golünü 5. haftada kaydetmiş oldu. Konyaspor ise 11 hafta sonra mağlup oldu.

GÖZTEPE PUANINI 5'E YÜKSELTTİ

Bu sonuçla Göztepe puanını 5'e yükseltirken, Konyaspor 6 puanda kaldı. Göztepe önümüzdeki hafta Gazişehir'e konuk olacak. Konyaspor ise sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

Göztepe, Konyaspor'u 1-0 mağlup etti!

JEROME 118 GÜN SONRA SAHALARA DÖNDÜ

Süper Lig'in 5'inci haftasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk eden Göztepe'de teknik direktör Tamer Tuna sürpriz bir kadroyla sahaya çıktı. Genç teknik adam, yaşadığı adale sakatlığı yüzünden aylardır takımdan uzak kalan ve hafta içinde çalışmalara başlayan İngiliz golcü Cameron Jerome'u ilk 11'de görevlendirdi. Son olarak geçen sezonun 34'üncü haftasında İzmir'de oynanan Ankaragücü müsabakasında sahaya çıkan deneyimli golcüye taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. Jerome böylelikle 118 gün sonra sahalara dönmüş oldu.

EREN DERDİYOK YİNE YEDEK

Tamer Tuna, sezon başında Galatasaray'dan büyük umutlarla transfer edilen forvet Eren Derdiyok'u yine yedek oturttu. Eren, geçen haftaki Çaykur Rizespor deplasmanında da kızağa çekilmişti. Tamer Tuna geçen hafta 0-0 sona eren Çaykur Rizespor maçının 11'inden tek değişiklik yaptı. Halil'in yerine Jerome'u oynatan Tuna, Rize'de santrfor olarak görevlendirdiği Napoleoni'yi sol kanada çekti. Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise Denizlispor karşısında 1-0 galip gelen kadroyu bozmadı.

Göztepe, Konyaspor'u 1-0 mağlup etti!

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda her iki takım taraftarı da müsabakaya büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 8 bin Göztepeli futbolsever takımlarını desteklerken, 400'e yakın Konyasporlu da kale arkasındaki yerlerini aldı. Her iki takım taraftarı maçtan önce futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alpaslan Öztürk Konyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı? Denizbank Torun Tower'ı satın aldı mı?
500

Yorumlar (5)

gonyalı:

Konyasporun bu akşam ne oynadığını anlayamadım sanırım birşeyler içtiler konya malüm içececeğin en fazla tüketildiği illerden biri hayretler içinde maçı izledim sahada futbolcudan çok güreşçi vardı konya spor sonu oviçlerle biten futbolcu geçinen bir çok adamı almış ama sahada futbol adına birşey yoktu on kişilik takıma mağlüp oldular daha kötüsü beş altı olurdu serkana dua etsinler bana öyle geliyorki sezonun sonunda birinci liğin ipini göğüslerler.

5
1
yanıtYanıtla
Kamu:

Bu ikisi 1. Lige düşer. Gör de bak

yanıt1
yanıt0
UA:

Tek belli olan Şampiyon GS gerisi dejavu

3
2
yanıtYanıtla
.:

BİR TAKIM 5 MAÇTA 1 GOL BULUYORSA SIKINTI BÜYÜK DEMEKTİR . BUGÜN ATLATILDI AMA YARIN NE OLACAĞI BELİRSİZ

3
0
yanıtYanıtla
Adil..:

Göztepe bu hocası ile kümeye gider . . . . Ada''mın kurduğu kadroya bak, Serdar''ı amatör takıma koy oynayamaz. . Pır Pır boşuna Ada''m geçemez hiç . . . boş futbolcu . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title