Haberler

Erzurum diken üstünde! Ayı 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı

Güncelleme:

Erzurum'da 81 yaşındaki Mustafa Öneş, bahçesine giren ayının saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Öneş'i öldüren ayı, daha sonra bölgedeki bir arazide ceviz toplayan Ayşe ve Murat Yıldız çiftini de yaraladı.

Erzurum'un Uzundere ilçesinde ayının saldırması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

KOMŞULARINDAN YARDIM İSTEDİ

Alınan bilgiye göre, Ulubağ Mahallesi'nde Mustafa Öneş (81), evinin bahçesinde karşısına aniden çıkan ayının saldırısına uğradı. Öneş'in yardım çığlıklarını duyan eşi Gülsün Öneş de bağırarak çevreki komşularından yardım istedi. Mustafa Üneş'i ağır şekilde yaraladıktan sonra bahçeden kaçan ayı, bölgedeki bir arazide ceviz toplayan Ayşe ve Murat Yıldız çifti ile karşılaştı.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Karşılaştığı çifti de yaralayan ayı, daha sonra kaçıp uzaklaştı. 112 Acil Servis görevlilerince ilçedeki bir hastaneye kaldırılan yaralılar, daha sonra Erzurum'daki hastanelere sevk edildi. Saldırıda ağır yaralanan Mustafa Öneş hayattını kaybetti. Yıldız çiftinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Uzundere Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

ASABİ:

AYILARIN ÖLDÜRÜLMESİNİ ENGELLEYENLER BUNLARIN SORUMLUSUDUR BEDELİNİ ÖDEMELİLER BEN YASAK MASAK TANIMAM O COĞRAFYADA TAŞAMIŞ OLSAM ÖNÜME ÇIKAN AYIYIDA ENGEL OLANIDA TEPELERİM YA BEN YA ONLAR

13
9
yanıtYanıtla
zzz:

tam bir ayısın sende

yanıt4
yanıt5
İSTAKOZ:

aynen asabi arkadaş sana gatılıyurum görüldükleri yerde katli vacip hayvanlardir

yanıt0
yanıt4
ahmet:

öldürmek çare değil. fakat hayat şartlarını kısıtlamadan, orman etrafı tel çit ile çevrilebilir. ormanlara sadece çam ağacı diken zihniyet bu katilliğin mesuludur. hayvanların faydalanacağı meyve ağaçları dikmek bu güne kadar hiç kimsenin aklına gelmedi. sadece kestik ve yerine çam diktik. oysa armut, incir, ceviz , kestane ve yaban meyveleri bu hayvanların insanlar için tehlike oluşturmasına engel olur.

17
0
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

ayılar yüzde yüz haklıdır.

11
1
yanıtYanıtla
MARSTAN GELEN ADAM:

ALOOO MÜFTÜÜÜÜÜ DAHA GEÇEN ARILAR SOKTU SENİ HALA AKILLANMAMIŞA BENZİYORSUN

yanıt0
yanıt2
Adınızı Yazın:

Hayvanları öldürmek çözüm değil. İnsanlara zarar veremeyecekleri bir yere götürmek ancak çözüm olur. Doğal yaşam alanları azaldığı için insanların bulunduğu yerlere gelmeleri doğal.

4
7
yanıtYanıtla
KATILMIYORUM:

Bence çözüm vahşi hayvanları ortadan kaldırmak olur. Eğer insana zarar veriyorsa öldürüyorsa bu hangi hayvan olursa olsun yok etmek lazım bir insan canı mı daha önemli hayvan canı mı. . ben doğada rahat bir şekilde güvenli bir şekilde yürüyüş yapmak istiyorum fakat bu vahşi hayvan korkusu bir çok şeyden mahrum bırakıyor. bence yetkililer bir karar alıp insana zarar verecek ne kadar hayvan varsa hepsini imha etmeli özellikle ayıları. .

yanıt9
yanıt4
ayıya ne sormuşlar hadi bunu da bil ?:

sende mi ormanda yaşıyonnn ? çok çözüm önerdiğine vede bilmişliğine göre sen kesin ormanlar kralı tarzansın, ,

yanıt0
yanıt0
Muhammed:

Alışmışsınız şehir hayatına ezber cümleler hazır ayılar evlere kadar girer oldu hayvanların ayağını incitmek caydırıcı cezalar almaya sebepken biz anamızı babamızı cocuklarımızı kaybediyoruz normalmiş laflara bak

yanıt0
yanıt2
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title