Haberler

Hayatını kaybeden Neslican Tay hakkında tepki çeken paylaşım yapan kişinin kimliği belli oldu

Güncelleme:

Dün akşam hayatını kaybeden kanser hastası Neslican Tay için "Bu çıplaklıkla cennete gitmesi zor" diyen kişinin kimliği tespit edildi. Paylaşımı yapan kişinin Neslihan S. olduğunu söyleyen bir avukat, "Bu sözlerin hesabını yargı önünde vereceksin" dedi.

Tümörden dolayı sol bacağını kaybeden ve dördüncü kez kansere yakalandığı için yoğun bakıma kaldırılan Neslican Tay, dün akşam hayatını kaybetti. Hastanenin duyurduğu acı haber sonrası Türkiye yasa boğuldu ve binlerce kişi taziye mesajı yayınladı. Ancak bir kullanıcı Neslican hakkında skandal sözlerin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

NESLİHAN HAKKINDA SKANDAL SÖZLER

@AkFeraset" kullanıcı adlı, "Nesl-i Han" isimli bir Twitter hesabından Neslican için yapılan paylaşımda, "Neslican Tay ölmüş. Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor..." diye yazıldı.

Hayatını kaybeden Neslican Tay hakkında tepki çeken paylaşım yapan kişinin kimliği belli oldu

KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Skandal tweete sessiz kalmayan Avukat Umur Yıldırım, yaptığı araştırma sonucu söz konusu trol hesabın "Neslihan S." adında biri tarafından kullanıldığını iddia etti. Avukat Yıldırım, "Neslihan Sungur burada dursun bu. Bu sözlerin hesabını yargı önünde vereceksin" dedi.

"CEZA ALACAĞIMI BİLDİĞİM HALDE YÜZÜNE TÜKÜRECEĞİM"

Kısa süre içinde yeniden paylaşım yapan avukat Yıldırım, Neslihan S. için "Sana şimdi hakaret etmeyeceğim. Ama yargılandığın mahkemede ceza alacağımı bile bile yüzüne tüküreceğim ve bundan zerre pişmanlık duymayacağım" diyerek tepkisini gösterdi.

Hayatını kaybeden Neslican Tay hakkında tepki çeken paylaşım yapan kişinin kimliği belli oldu

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMLARINA DEVAM ETTİ

Hayatını kaybeden Neslican hakkında skandal paylaşımlarına devam eden kullanıcı bir twette de "Neslican için toprağı bol olsun diyen ışıklar için uyu diyen. Toprağı bol olunca ne oluyor ki. Işıklar içinde olmak için teheccud kılması, yoksa öyle ışık filan olmaz söyleyeyim. Öldü ve bitti. Gerisini Allah bilir. Dinden uzak yaşayanların içinde Allah affetsin denir." dedi.

Hayatını kaybeden Neslican Tay hakkında tepki çeken paylaşım yapan kişinin kimliği belli oldu

NESLİCAN TAY KİMDİR?

Rizeli bir anne ve Manisalı bir babanın kızı olan Neslican Tay, 1998 yılında Bursa'da doğdu, Fen lisesi mezunu olan Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı. Üniversite sınavına iki hafta kala kansere yakalandığını öğrendi, araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican Tay, üniversite sınavına girdi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji bölümünü kazandı.

2018 yılında kanser nedeniyle bir bacağını kaybeden ve kendisine Demir Kadın diyen Neslican Tay, Ayşe Arman'a verdiği röportajda söylediği; "Bacağım yok ama yaşam sevincim var!", "Bacağımın kesilmiş olmasının hayatımı etkilemesine izin vermeyeceğim. Ben bir bacaktan ibaret değilim ki... Çok daha fazlasıyım!" sözleriyle binlerce insana rol model oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Han Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (54)

bence mahkeme suç yok der...:

avukat boşa zıplamış. . buradan sana ekmek çıkmaz burada bence ceza alabilececeği bir paylaşım yok. . . ''Allah bilir'' demiş, diye bilir. . suç oluşturmadığını bile bile bu av. umur sanki Neslican üzerinden pirim yapmaya çalışıyor. . ayıp ayıp utanmalısın. . .

50
32
yanıtYanıtla
SU:

Ben de sana diyorum akılsız zalim tacşzcisin Allah bilir

yanıt1
yanıt14
Efs:

Toplumu kin ve nefrete sürükledi ve insanlarin kutuplasmasina neden oldu bir sonraki açıklaması da destekler nitelikte. herhalde böyle birsey şikayete konu olabilir

yanıt14
yanıt11
hadci:

kötü kalbin ve kötü düsüncelerinle cehenneme!

yanıt7
yanıt11
SU''s:

Bende SU ya diyorum ki adam/kadın ne güzel kendi düşüncesini paylaşmış ve bence de gayet haklı. . ve hatta senden daha medeni ve elit olduğunu da ikinizin yazısını okuduğumda aradaki farktan görüyorum. . .

yanıt8
yanıt4
SU:

Hesabın adına bakın hangi zihniyet olduğu belli 15 senedir ülkeyi ne hale getirdiniz. Ölüye bile saygınız kalmadı onları bile gruplaştırdınız

24
15
yanıtYanıtla
Benseno:

Bu paylaşımın mahkemeye verilecek bir yanı yok! Hatta yadırganacak bir yanı da yok. belki biraz gereksiz veya yersiz bulunabilir oda kişiye göre değişir, anlaşılan bu dava açacak kişiler kendi reklamlarını yapmak icin fırsat kolluyorlar ve bu paylaşımı fırsat bellemişler, ölen her normal insan için geçerli bir sözdür nereye gideceğini Allah bilir sözü, İslam inancına göre vefat eden eğer bir Peygamber, Veli, Küçük çocuk, bebek veya bir şehit değilse, müslüman dahi olsa akibetinin cennet yada cehennem olduğunu ancak Allah bilir.

14
12
yanıtYanıtla
Bu ne:

Ceza verilecek birşey yok bencede. Ama "bu çıplaklıkla biraz zor " kısmı en basit tabirle "ayıp" olmuş. Herkes kendine baksın. Ölen birinin arkasından böyle çirkin bir yorum yapan kişilikte birine söyleyecek sözüm yok. Neslican kardeşimizin yüreğinin temizliği yüzüne ve sözcüklerine vurmuş. Allah gani gani rahmet eylesin.

yanıt6
yanıt2
VATANDAŞ:

Böyle şeylerle mahkemeleri meşgul etmeyin.

15
7
yanıtYanıtla
misa:

AYNI HASTALIĞIN DAHA BETERİNİ YAŞARSIN İNŞALLAH.

5
15
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title