Haberler

    Hak eden kazansın, e mi!.

    Televizyonun 'Oscar'ı, 71'inci Emmy Ödül Töreni 22 Eylül'ü 23 Eylül'e bağlayan gece yani bu pazar gecesi beIN Series Comedy ve Digiturk 1 no'lu kanaldan tüm üyelere açık olarak yayımlanacak.

    Televizyonun 'Oscar'ı, 71'inci Emmy Ödül Töreni 22 Eylül'ü 23 Eylül'e bağlayan gece yani bu pazar gecesi beIN Series Comedy ve Digiturk 1 no'lu kanaldan tüm üyelere açık olarak yayımlanacak. Program 22 Eylül saat 02.00'de kırmızı halı ile başlayıp, 03.00'de ödül töreni ile devam edecek. Aslında tüm teknik dallardaki ödüller sahiplerini buldu bile; bu gecede Primetime Emmy Ödülleri'ni izleyeceğiz. Bir anlamda 'Game of Thrones'a veda gecemiz de denebilir. Bu yılın yarışında iddialı olan dizilerin ve adaylık sayılarının bazıları şöyle: 'Game of Thrones' 32 (Digiturk), 'Marvelous Mrs. Maisel' 20 (primevideo), 'Chernobyl' 19 (Digiturk), 'Barry' 17 (Digiturk), 'When They See US' 16 (Netflix), 'Russian Doll' 13 (Netflix), 'Escape at Dannemora' 12 (Digiturk), 'The Handmaid's Tale' 11 (BluTV). Tören ayrıca beIN Connect uygulamasından ve Digiturk Play üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

    HAFTANIN PROGRAMI

    Mucize Doktor

    (Fox, perşembe, 20.00)

    Farklı olan kendini gösteriyor. Odağına aşk ve/veya intikam hikayesini değil, otizmli genç bir doktoru alan 'Mucize Doktor'un ilk bölümünü izleyici de sevdi. İlerleyen bölümlerde üvey anne ve başhekim ikilisinin entrikaları ön plana çıkmazsa, aynı gece yayımlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' yeni sezonda da top çevirmeye devam ederse, son yılların mucize dizisi olabilir.

    BEŞ PROGRAM

    1 - Yeni dizi: Hukuk dizilerine meraklı olanlar için 'All Rise' mübaşirinden sanığına, avukatından hakimine bir Los Angeles mahkemesi mensuplarının kaotik hayatını ele alıyor. (beIN Series Drama, salı, 22.00)

    2 - Yeni dizi: 'Salgın': Ölümcül Ebola virüsünü kontrol altına almayı başaran ve büyük bir salgına engel olan ekibin ilham verici ve gerçek hikayesinde başrolde Julianna Margulies var. (National Geographic, pazar, 21.00)

    3 - Yarışma: Ali İhsan Varol'un sunduğu ekran klasiği 'Kelime Oyunu' yeni bölümleriyle de meraklılarını eğlendirirken bilgilendirmeyi sürdürüyor. (teve2, hafta içi her gün, 19.45)

    4- Klasik film: Fransız 'Yeni Dalga'sının öncülerinden François Truffaut'nun kendi çocukluk anılarından esinlenerek çektiği, manifestosu niteliğindeki '400 Darbe'. (TRT 2, perşembe, 21.00)

    5 - Yemek: Şef Justine Schofield'in Fuji Dağı'nın eteklerinde yaşayan halkın gelenekleri, pişirme teknikleri ve lezzetleriyle tanıştığı 'Justine ile Fuji Tatları'. (24Kitschen, pazartesi, 11.00)

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Digiturk Eylül beIN Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title