Haberler

Cem Yılmaz, Reynmen ile akraba olduklarını yalanladı

Güncelleme:

Arkadaşlarıyla Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülenen komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya fenomeni Reynmen ile akraba olduğu yönündekileri haberleri yalanladı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz önceki akşam sevgilisi Defne Samyeli ve yakın dostu Ozan Güven ile Etiler'de görüntülendi. Magazin muhabirleriyle sohbet eden Yılmaz, sosyal medya fenomeni Reynmen'in bir muhabiri darp etmesiyle ilgili sorulara cevap veren Yılmaz, Reynmen ile akraba olmadığını söyledi.

REYNMEN İLE AKRABA DEĞİLLERMİŞ

Milliyet'in haberine göre; Çıkışta yeni filminin vizyona girmesine az kaldığını söyleyen Cem Yılmaz'a, yeğeni olduğu iddia edilen 'Reynmen' lakaplı YouTuber Yusuf Aktaş'ın, geçtiğimiz günlerde bir magazin muhabirini tokatlayıp darp etmesi soruldu. Ünlü komedyen, "Yeğenim mi? O nereden çıktı! Muhabir arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum" karşılığını verdi.

Cem Yılmaz, Reynmen ile akraba olduklarını yalanladı

REYNMEN İLE GAZETECİLER ARASINDA NE OLDU?

Bir mekandan çıkarken Show Tv muhabirinin 'Nasılsınız, magazin basınına pek konuşmuyorsunuz. Biraz konuşabilir miyiz?" sorularına aniden sinirlenen Reynmen, "İndirin o telefonları" diyerek tepki gösterdi. Reynmen ardından kendisini çeken UçanKuş TV muhabirinin elinden zorla telefonunu alarak görüntüleri silmeye çalıştı. Gerilim sonrası sinirlerine hakim olamayan Reynmen, muhabir Akif Yaman'ı darp ederek tokat attı. Darp sonrasında muhabirler olay yerinden ayrılarak karakola gidip şikayetçi oldu.

Cem Yılmaz, Reynmen ile akraba olduklarını yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Reynmen Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

ziyaa:

İki boş ve gereksiz insan.

28
11
yanıtYanıtla
Hakan07:

bu cem yılmaz olacak adam gezicilerle akraba

14
18
yanıtYanıtla
örgütlüler, karışıklık bunlara yarar:

bi karıştıramadınız memleketi selefi tırrekleri, size dert oldu değilmi?

yanıt5
yanıt4
MUSTAFA 33:

07 den senin gibi andaval çıkmaz ama sen çiğ süt emmişsin belli

yanıt9
yanıt3
BUZZY:

Bu sosyal medya denen zıtapozluktan bişey olmaz ey muhabir arkadaşlar bu tiplere mikrofon tutup kişileri kendilerine önemli hissettiriyosunuz kimse bunları salladığı yok şukadar izleniyo bu kadar izleniyo işleri ayrı durumlar 1 yıl sonra kimse hatırlamıyor bile bunları telefon her an el de olduğu için zırt pırt biyerlere girilyo bunlar tv de olsa veya para ile satılan bir dergide olsa kim okur kim tanır kim görür fazla şişirmeyin bu tipleri

16
0
yanıtYanıtla
ZAMİR:

Cem'' cik diyarbakırdaki anneleri tınmadığını gördük ve bunu not ettik. Ne oldu şu senin KAZ DAĞLARINDAKİ arazıler SİT alanı mı ilan edilldi vah tüh.

6
8
yanıtYanıtla
Cem:

Allah aşkına ünlüler neye yetişsin önce??? Her olayın peşinde mi koşacaklar? Onu yapmadın bunu yapmadın diyenler klavye başında atıp tutmaktan başka ne yapıyorlar?

yanıt2
yanıt9
Ali:

Her olayın peşinde koşmuyorlar zaten, devlete millete ne zarar veriyorsa, milli ruhumuzu ne öldüyorsa, ne iç savaş çıkartıyorsa onların peşinde koşuyorlar. Vatanın, devletin, şehidin yani BİZİM yanımıza koşmuyorlar.

yanıt1
yanıt0
AMIGO:

BU CEMOYLA AKRABA OLACAGINA KES O DAMARI KIM VARSA BU ADAM YUNANA CALISIYOR

4
4
yanıtYanıtla
şaman:

Ulan adam vergi reortmeni olmuş kaç defa sorsanız vatn savunursunuz . Ondan fazla kazaının sonra vergisini ödemeyi başarın vatana ihanet eden varsa vergiisni ödemeyendir.

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title