Haberler

Neslican Tay'ın ölüm haberini alan anne ve babasının hali yürek parçaladı

Güncelleme:

Dün akşam hayatını kaybeden Neslican Tay'ın ölüm haberini ailesi fenalık geçirdi. Tedavi altına alınan aileyi ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, aileyle yakından ilgilendi.

Uzun süredir kanserle mücadele eden Neslican Tay, dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ölüm haberiyle yıkılan anne ve babanın yanına giderek teselli etti.

HAYATINI KAYBETTİ

Tümörden dolayı sol bacağını kaybeden Neslican Tay, dördüncü kez kansere yakalanınca yoğun bakıma kaldırıldı. Bir süredir tedavi altında olan Tay, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

ACILI ANNE VE BABAYI ZİYARET ETTİ

Ölüm haberini alan anne, baba ve abla sinir krizi geçirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşamdan bu yana tedavi altında olan aileyi ziyaret ederek teselli etti. Sosyal medya hesabından acılı anne ve babanın fotoğrafını paylaşan İmamoğlu, "Dün hayata gözlerini yuman Sevgili Neslican Tay'ın anne ve babasını ziyaret ettik, acılarını paylaştık. Onun gülümseyen yüzüyle verdiği hayat mücadelesi artık hepimizin zihninde. Rize'de son yolculuğuna uğurlanacak Neslican kızımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Neslican Tay'ın ölüm haberini alan anne ve babasının hali yürek parçaladı

HALUK LEVENT TAM DESTEK VERDİ

Neslican Tay'ın ölümüyle derin bir üzüntü yaşayan şarkıcı ve AHBAP derneği genel başkanı Haluk Levent, acılı aileyi yalnız bırakmadı. Levent'in başkanı olduğu AHBAP derneğinin görevlileri ise bir an olsun hastaneden ayrılmadı ve Rize'de düzenlenecek olan cenaze için otobüs kiraladı.

Neslican Tay'ın ölüm haberini alan anne ve babasının hali yürek parçaladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu İstanbul Haberler

500

Yorumlar (35)

Usta:

Allah rahmet eylesin. Rabbim aileye sabır versin. Sanat ve cemiyet hayatına tavsiyem bi asker polis şehit olduğunda yada bir vatandaş pkk tarafından şehit edildiğinde diyarbakırda insanlar kapılarda beklediğinde de aynı şeyi yapsın. Böyle çok samimiyetsiz oluyor.

70
5
yanıtYanıtla
Ninesi:

ah yavrum benim keşke öbür tarafa kapalı gitseydin.hiç olmazsa orada rahat ederdin.

11
51
yanıtYanıtla
DİLEK:

RAHAT EDİP EDEMEYECEĞİNİ SİZLER BİLEMEZSİNİZ. . EVET DOĞRU KAPANMAK BAYANLARA ALLAH TARAFINDAN VERİLMİŞ BİR EMİRDİR. . . GÜNAHA GİRMİŞ OLABİLİR LAKİN HAYATINDA NELER YAŞADIĞI, GÜNAHLARINA KARŞILIK GELEN İYİLİKLERİ SABRI VE ÇEKTİĞİ HASTALIK KEFARET DE OLABİLİR. . . HÜKÜM VERME YETKİSİNE NASIL SAHİP OLABİLİRSİNİZ!!!!!

yanıt5
yanıt4
Dilegin Annesi:

Ninen doğru söylemiş ,sen ninen kadarmı bilyon dilek.bilmedigin konularda feyva verme emi.

yanıt2
yanıt0
VATANDAŞ:

Arkadaşlar yorumu yazan çocuk belli ki daha düzgün yazı yazamıyor ciddiye almayın.

yanıt1
yanıt2
Dilek hanıma cevap:

Kızımıza Allah rahmet eylesin. Dilek hanım bir insan yaşadığı müddetçe ne kadar iyilik yaparsa yapsın önce Allah''ın emirlerini yerine getirmeli herşeyden önce müslüman olmalı bu sözleri ölen kızımız için söylemiyorum genel konuşuyorum tabi sizide anlıyorum günümüzde mezarlıklara nerdeyse çıplak gidilir kadın her tarafı açık camiye o halde girer orda kapanır namaz kılar çıkar yine aynı sizler dini istediğiniz gibi yaşamak istiyorsunuz o yüzden sözlerinizi yadırgamıyorumyanlız yanlış konuşuyorsunu

yanıt1
yanıt3
DİLEK:

NİNESİ CEVAP : İSLAM DİNİNDE GÜNAHLAR VE SEVAPLAR BELLİDİR. . HERŞEY NETTİR AÇIKTIR. . . . TIPKI BU NETLİK GİBİ KİMSENİN BİR BAŞKA KİMSEYE HÜKÜM VERME ''HAŞA ALLAH''IN KARARI ŞÖYLE OLACAK SEN YANDIN CENNETLİK YA DA CEHENNEMLİKSİN'' GİBİ YARGIDA BULUNMA HAKKI YOKTUR. . . ALLAH''IN AFFETMEYECEGİM DEDİĞİ GÜNAHLAR ORTADADIR, PEYGAMBERİMİZİN ALLAH''IN RAHMETİNDEN ÜMİDİNİZİ KESMEYİNİZ SÖZLERİ AÇIKTIR. . . YARGILAMA DİNİ YOZLAŞTIRIR. . RAHMET DİLESENİZ SADECE , BİR MÜSLÜMANA DAHA ÇOK YAKIŞIRDI

yanıt29
yanıt3
YAKAMOZ:

İnsanların dışına değil aslına bakmak lazım. Öbür tarafta da neyin ne olduğunu sen bilecek değilsin. Temiz bir kalbe sahip olmaya bak nine''cim. Sizin gibiler anca kafasını örter ama kalplerinin karalığını saklayamaz . O topraktan çıkan eşsiz bir çiçekti , yapraklarını döktü ama yaşam sevgisinin , umudunun ve azminin tohumlarını saçıp , toprağına geri döndü. . . Neslican'' ım Allah rahmet eylesin. Gülyüzlü meleğim.

yanıt9
yanıt2
CENGİZHAN:

AH NİNE Sİ SENDE BİR BİLSEN İNANDIĞIN HERŞEYİN ASLINDA BİR MASAL OLDUĞUNU. YERYÜZÜNDE NE YAZILDIYSA İNSAN YAZDI NE SÖYLENDİYSE İNSAN SÖYLEDİ.

yanıt5
yanıt7
doğru:

Bu haluk levent ne güzel insan ya, nerde bir iyilik yapılacak hemen koşuyor. Helal olsun gerçekten

43
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title