Haberler

Kızını köpeklerden korumak isteyen babadan ilginç çözüm!

Güncelleme:

Osmaniye'de ilköğretim 5'inci sınıf öğrencisi kızını başıboş köpeklerden korumak isteyen baba, çözümü 'köpeksavar' adını verdiği ilginç kıyafette buldu.

Oosmaniye'nin Kadirli ilçesinde Halil Çalış, ilkokul öğrencisi kızını, başıboş köpeklere karşı 'köpeksavar' adını verdiği arıcı kıyafeti giydirip, okula yolluyor.

500 METRELİK PATİKA YOLDAN YÜRÜYOR

İlçeye bağlı Topraktepe Köyü Çalışlar Mahallesi'nde yaşayan çiftçi Halil Çalış'ın, ilköğretim 5'inci sınıf öğrencisi kızı, okula gitmek için evleri ile yol arasındaki 500 metrelik patika alanı yürümek zorunda kalıyor. Kızına bu yolda eşlik eden baba Halil Çalış, geçtiğimiz günlerde tarlada çalışırken ayağını burktu.

KÖPEKLERDEN KORUMAK İÇİN İLGİNÇ BİR YÖNTEME BAŞVURDU

Baba yol yürüyemeyince de küçük kızı, yolu tek başına geçmek zorunda kaldı. Ancak, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Baba Çalış da kızını yeni bir köpek saldırısından korumak için ilginç bir yönteme başvurdu. Baba, kızını, arıcı kıyafeti giydirerek, okula yolluyor. Ana yoldan servis aracına binen küçük kız, böylelikle patika yolda köpekler yanına yaklaşmadan yürüyebiliyor.

"ÇOK SAĞLAM, DİŞ GEÇİRMİYOR"

Yolların bozuk olması nedeniyle servisin mahalleye gelemediğini söyleyen baba Çalış, "10 yıldır yolumuz bozuk. Başvurmadığım ilgili kurum kalmadı. çok sayıda dilekçe verdim ama çözüm yok. Servis gelemediğinden çocuğumu okula götürüyordum, ayağım burkuldu. Eşim de sabah tarlaya gidiyor. Çocuk tek başına yürümek zorunda kaldı. Asfalt yola kadar köpekler saldırıyor, korkudan gidemiyor. Ben de çözüm olarak böyle bir kıyafet hazırladım. Köpekler bu kıyafetten korkuyor. Çok da sağlam diş geçmez. Uzun çizmeler de ayağını koruyor. Ben iyileşene kadar böyle gidip gelecek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadirli Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (20)

AMIGO:

DAYI DEVLET BIRSEY YAPMIYORSA IBB DEN YARDIM ISTESEYDIN

6
10
yanıtYanıtla
Ordu:

Osmaniyede ibb nin ne isi var

yanıt8
yanıt0
. Akkoyunlu me:

Osmanye bekacılarda onlardan istese olmazmı yoksa servisdemi beka meselesi

yanıt2
yanıt2
Kimsesiz:

Bu başı boş köpek olayına bende karşıyım. Ya güvenli bir yere toplayın yada uyutun

12
0
yanıtYanıtla
GİRNELİ:

ORTALIK SAPIK DOLU ZARAR VERECEK EN SON SEY BENCE KÖPEK

4
6
yanıtYanıtla
Derya:

Yalan haber sırf devlet bedava servis sağlasın diye bu masum hayvanlara iftira atılıyor embesiller

0
10
yanıtYanıtla
DUNERCI:

hayvan düşmanı falan değilim ama siz hayvanseverler niye bu kadar sığ ve gıcıksınız

yanıt12
yanıt0
Ugur:

Bedava servisle ne alaka ya hadi yol yapilsin diye bu haberi yapmislar desen anlarim da adam yol bozul servis giremiyor diyo... Yumurtaya can veren yarabbii, arkadaslarada okudugunu anlama yetenegi verrr.Amin.

yanıt16
yanıt0
Bir Zamanlar Anadolu:

Derya sende hayvan sevgisi diye hayvanın ağzını yüzünü yalayıp yaz sezonu bitince ya da hayvan büyüyünce sokağa atan embesillerden misin?!

yanıt0
yanıt0
Mupapu:

Avrupada sokakta başıboş ne kedi var, ne köpek var. (Isviçre Almanya ). Kedi ve köpeğin insanlar için yaratıldığını problemini çözmüşler. Biz hala muasır medeniyete ayak uyduramadik gitti. Sorumluları çözüme davet ediyorum.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title