Haberler

Kaya Çilingiroğlu sosyal medyayı salladı! Canlı yayına alkollü çıktı iddiası

Güncelleme:

Sosyal medyada çok konuşulan ve Twitter'da trendlerde ilk sırada yer alan Kaya Çilingiroğlu'nun Ersun Yanal hakkındaki ifadelerine büyük tepki gösterildi. Bunun yanı sıra, Çilingiroğlu'nun TRT Spor'daki programa alkollü olarak çıktığı iddia edildi. Çilingiroğlu daha önce de oğluna silah verip fotoğraf çektirmesiyle gündeme gelmişti.

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, bugün yayınlanan programda Ersun Yanal hakkında söylediği sözler Fenerbahçe taraftarının tepkisi çekti. Fenerbahçe taraftarlarının yanı sıra Fenerbahçeli bazı muhabirlerde hem TRT'ye hem de Kaya Çilingiroğlu'na yüklenirken, Çilingiroğlu'nun yayına alkollü olarak çıktığı iddiası ise gündemi salladı.

"HİÇBİR AÇIDAN FENERBAHÇE'YE YAKIŞTIRAMADIĞIM TEKNİK DİREKTÖR"

Çilingiroğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal için, "Şu Ersun Yanal seviliyor abi ya inanamıyorum falan yani. Hiçbir açıdan Fenerbahçe'ye yakıştıramadığım bir Teknik Direktör... Ne futbol olarak ne duruş olarak ne beyanları olarak. Sevilmesi bile kötü ya." ifadelerini kullandı.

Kaya Çilingiroğlu sosyal medyayı salladı! Canlı yayına alkollü çıktı iddiası

ALKOLLÜ YAYINA ÇIKTI İDDİASI

Kaya Çilingiroğlu'nun Ersun Yanal hakkındaki sözlerine özellikle Fenerbahçe taraftarlarının ve bazı Fenerbahçe muhabirleri tepki gösterdi. Tepkinin yanı sıra Kaya Çilingiroğlu'nun TRT Spor'daki yayına alkollü çıktığı iddiaları ise gündemi salladı. Çilingiroğlu, Twitter'da trend listesinde ilk sırada yer aldı.

İşte sosyal medyada Kaya Çilingiroğlu için atılan tweetler;

Kaya Çilingiroğlu sosyal medyayı salladı! Canlı yayına alkollü çıktı iddiası

Kaya Çilingiroğlu sosyal medyayı salladı! Canlı yayına alkollü çıktı iddiası

Kaya Çilingiroğlu sosyal medyayı salladı! Canlı yayına alkollü çıktı iddiası

OĞLUNUN ELİNE SİLAH VERİP FOTOĞRAFINI ÇEKMİŞTİ

Kaya Çilingioğlu geçtiğimiz aylarda Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun eline silah verip fotoğrafını çekmiş ve bunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Çilingioğlu gelen tepkiler sonrasında fotoğrafı kaldırmak zorunda kalmıştı.

Kaya Çilingiroğlu sosyal medyayı salladı! Canlı yayına alkollü çıktı iddiası

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kaya Çilingiroğlu Sosyal Medya Ersun Yanal Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500

Yorumlar (54)

Fenomen:

ADAM ICINDEN GELDIGI GIBI KONUSMUS NEVAR BUNDA ZORUNUZAMI GİTTİ CIVCIVLER :))

11
38
yanıtYanıtla
tırcı osman:

Bizim şarapçı balıkçı arkadaş ölmüş abi, MARSlıydı zaten sahilde balık midye satıyodu, uzay gemisiyle akrabaları gelmiş, ünlü pilot astronotlar katılacaklarmış konsere, Marmara civarına UFOlar bu yüzden uçuyolarmış, siz insanmısınız bi uzaylıya bakamadınız diyolar abi

1
33
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

FUTBOL YORUMCULUĞU KADAR BOŞ GEREKSİZ BİR İŞ YOK.MAÇ BİTMİŞ POZİSYONLAR GEÇMİŞ AMA SAATLERCE BUNLARI TARTIŞIYORLAR.TRT DE PROĞRAMA ÇAĞIRDIĞI KİŞİLERE DİKKAT ETMELİ

31
1
yanıtYanıtla
Burçin:

Aspor kanalıda aşağı değil. . . . Ahkam kesiliyor . . Kılık kıyafetlerebakın . . .

yanıt7
yanıt5
Adios Amigos:

Kaya iyidir hasdır ama şu alkole düşkünlüğü onun başına bela her zaman yoksa çok beyefendi adam gibi adamdır......

3
29
yanıtYanıtla
ziyaa:

Kafa 1 milyon olmuş. Ne anlar la bu futboldan gitsin golf oynasın. Bizim paraları bunlara verip çarçur etmeyin hakkı mı helal etmem.

25
3
yanıtYanıtla
tevfik:

spordan bi gram anlamayan ne idiğü belirsiz birkişi hala TRT de niye tutarlar

24
1
yanıtYanıtla
ELEMAN FATİH:

TRT YE YAZIKLAR OLSUN. NE İDÜĞÜ BELİRSİZ BU SOYTARIYA YORUM YAPTIRIYORLAR. BABANIZIN PARASINIMI VERİYORSUNUZ LAN AGOBUN KAZLARI. ŞEREFLİ YORUMCULAR ÇIKANA KADAR TRT YE B O Y K O T.

19
3
yanıtYanıtla
ALKOLLÜ YORUMCULARA ALKOL TESTİ YAPIN:

Beyaz Futbol ailesine Çilingiroğlu da katılmış desenize. Teknik Direktör derken yutuyor kelimeyi resmen. Basbaya alkol almış. İzlerken şüphelenmiştim bu ne diyor ya diye. Rasim de alkol alıp kusturmali börek yemek yiyecem diyordu. Yanındakiler de hiç bozuntuya vermiyor yayında enteresan. Beyaz Futboldakilere özenmenizi hiç yakıştıramadım. Aziz başkan içip içip altlarına viskiyi çekip yayına çıkıyorlar diyordu. Aziz başkan ne dediyse çıktı. Ülke elden gidiyor dedi 15 Temmuz oldu. Alkol testi yapın bunlara.

13
1
yanıtYanıtla
iyide Bu Adami Ekranlarda Hic Ayik:

izlemedikki Hep Ayni Degisen Birsey Yok En Kötüsü Bazen önüne Bi Bardak Cak Koyduklarinda Onuda Sarap Zannedip Reklam Aralarinda Kafaya DikiVeriyo Sonra Beyin Bir Milyon

3
10
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title