Haberler

Hastane açılışını çocuklar yaptı

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde tüm uzmanlık dallarındaki sağlık profesyonelleri ile birinci sınıf sağlık hizmeti vermeyi hedefleyen Tınaztepe Galen Hastanesi açıldı.

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde tüm uzmanlık dallarındaki sağlık profesyonelleri ile birinci sınıf sağlık hizmeti vermeyi hedefleyen Tınaztepe Galen Hastanesi açıldı. Açılış kurdelesini grubun çalışanlarının çocukları kesti.
Tınaztepe Sağlık Grubu'nun Buca Tıp Merkezi, Özel Tınaztepe Hastanesi, Özel Tınaztepe Torbalı Hastanesi'nin ardından dördüncü merkezi olan Tınaztepe Galen Hastanesi açıldı. Tüm uzmanlık dallarında hasta kabul etmesi planlanan hastanenin ayda 25 bin hastaya poliklinik hizmeti vermesi planlanıyor.
Bayraklı ilçesinde hizmet verecek olan hastanenin açılış kurdelesi mesai yapan personelin çocukları tarafından kesildi. Açılışta konuşan Tınaztepe Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Bektur, bu binayı açmanın kolay olmadığına dikkat çekerek, "Uzun bir öyküsü var ama bundan sonra önümüze bakacağız. Bu hastanelerde çalışan mesai arkadaşlarımız bazen evlerine geç kalıyor bazen nöbet tuttuğu için gidemiyorlar. Ağrıları oluyor ve çocuklarıyla güzel vakit geçiremiyorlar. Eğer bu çocuklar böyle bir işletmeye hayırlı olsun, derlerse bu işletmelerin çok başarılı olacağını düşünüyorum. Bu nedenle, açılışı kaliteli zamanlarını çaldığımız bu çocuklara yaptırmak istedim" dedi. Açılış etkinliği sırasında kurulan stantta açılışa katılan her çocuk için bir fidan bağışı da yapıldı.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tınaztepe Bayraklı İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title