Haberler

Arnavutköy'de, anne, baba ve 2 kardeşini birkaç saat arayla katleden cani konuştu: Beni hep dışladılar

Güncelleme:

Arnavutköy'de annesi, ağabeyi, üvey babası ve üvey kız kardeşini öldürdükten sonra yakalanan Veysel Aydın (24) poliste verdiği ifadesinde katliamı tüm detayları ile anlattı. Önce saat saat 13.30 sıralarında annesini, ardından ağabeyini öldürdüğünü söyleyen Veysel Aydın daha sonra saat 17.30 da eve gelen babasını, saat 20.30'da da son olarak eve gelen 9 yaşındaki kız kardeşini boğazını keserek öldürdüğünü itiraf etti. Cesetlerin üzerine kokmaması için şampuan döken Veysel Aydın otomobille gittiği Darıca'da yakalandı. Veysel Aydın'ın sadece küçük üvey kız kardeşini öldürdüğü için pişmanlık duyduğunu söylediği belirtildi.

EVDE 4 CESET BULUNMUŞTU

Arnavutköy, Anadolu mahallesi, Ahmet Yesevi caddesi üzerinde ihbarı değerlendiren polis ekipleri bir evdeki 4 cesetle karşılaşmıştı. Polis ekipleri evde yaptıkları incelemede Kader Aydın (42), Abdülkadir Açıkalın (45) Serkan Aydın (26)?ın başına birer el ateş edilerek öldürüldüğünü evde bulunan 9 yaşındaki kız çocuğunun ise boğazının kesilerek hayatına son verildiğini tespit etmişti. Soruşturma sonucu cinayetleri işlediği öğrenilen Veysel Aydın aynı gün akşam saatlerinde Darıca'da yol kenarında bir otomobilin içinde otururken olayda kullandığı silahı ile birlikte gözaltına alınmıştı.

"BENİ DIŞLADIKLARI İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Cinayet Büro Amirliğine getirilerek olayla ilgili ifadesine başvurulan Veysel Aydın işlediği cinayetleri büyük bir soğukkanlılık içinde anlattığı öğrenildi. Aydın'ın bir hastanede özel güvenlik olarak çalıştığı kaydedildi.

Poliste verdiği ifadesinde ailesiyle arasının uzun süredir bozuk olduğunu anlatan Veysel Aydın'ın, 'Ben 5-6 yaşındayken babam cezaevine girdi. Bir süre sonra annem başka bir adamla yaşamaya başladı. Ben hayatım boyunca hep onlar tarafından dışlandım. Bu yüzden evde sürekli kavga ediyorduk. Olay günü sabahı da aramızda yine tartışma çıktı. Beni dövmeye kalktılar" dediği öğrenildi

"KREDİ YÜZÜNDE TARTIŞTIK"

Öz babasıyla birlikte bir iş yapmak için 20 bin lira kredi çektiğini ancak kredi taksitlerini ödemeyince eve haciz geldiğini anlatan Veysel Aydın ifadesinde, 'Bu yüzden aramız son günlerde aramız oldukça bozuktu. Perşembe günü sabah saatlerinde bu kredi borcu nedeniyle aramızda çıkan tartışmanın ardından kendimi kaybettim. Beni dövmek isteyen ağabeyimi daha önceden edindiğim tabancayla vurarak öldürdüm. Hemen ardından aynı şekilde annemi de başına bir el ateş ederek öldürdüm" dediği kaydedildi.

Anne, baba ve 2 kız kardeşini öldürüp üzerlerine şampuan döken cani cinayetin tüm detaylarını anlattı

ÖLDÜRMEK İÇİN ÖNCE ÜVEY BABASINI ARDINDAN KIZ KARDEŞİNİ BEKLEMİŞ

İlk cinayetleri saat 13.30 sıralarında işlediğini anlatan Veysel Aydın daha sonra saat 17.30'a kadar evde babasını beklediğini belirterek 'Üvey babam eve girdiğinde ben cesetleri bir odaya saklamıştım. Onları fark etmeden odasına girdi. Ben de peşinden giderek yine bir el başına ateş ederek onu öldürdüm" dediği öğrenildi.

Veysel Aydın daha sonra yine evde beklemeye başladığını söylediği ifadesinde 'Küçük üvey kız kardeşimi beklemeye başladım. Saat 20.30 sıralarında kapı açıldı ve içeri girdi. Bir anda üzerine atlayarak onu bıçakladım ve öldürdüm' dedi.

CESETLERİN ÜZERİNE ŞAMPUAN DÖKMÜŞ

Ardından ellerimi yıkayıp üzerimi değiştirdiğini anlatan Veysel Aydın cesetlerin üzerine kokmaması için şampuan döktüğünü belirtti. Daha sonra karşı caddede bulunan üvey babasının otomobiline geçtiğini anlatan zanlının geceyi otomobilin içinde geçirdiğini anlattığı kaydedildi.

Anne, baba ve 2 kız kardeşini öldürüp üzerlerine şampuan döken cani cinayetin tüm detaylarını anlattı

ÖZ BABASINI ARAYIP CİNAYETİ SÖYLEMİŞ

Poliste verdiği ifadesinde sabaha karşı otomobille Darıca'ya gittiğini anlatan Veysel Ayrdın'ın oraya vardıktan sonra öz babasını telefonla aradığını 'Bütün ailemi öldürdüm ' dediği öğrenildi. Ancak babanın onun şaka yaptığını düşünüp söylediklerine inanmadığı belirtildi. Zanlı Veysel Aydın'ın kendisini yakalayan polislere sadece küçük üvey kız kardeşini öldürdüğü için pişmanlık duyduğunu söylediği kaydedildi. Zanlı, polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (69)

Orhan:

İdam. İdam. İdam...

30
9
yanıtYanıtla
GAYSERİLİ ORHAN:

AHHHHHH CANIM YAVRUM NASIL BİR GÜNAH ALTINA GİRDİN. ZATEN YÜZ VE KEMİK YAPINDAN RUHİ AKLİ SORUNLU OLDUĞUN DA BELLİ OLUYOR. ALLAH SENİ AFFETSİN. ÇOK ACI BİR OLAY ÇOK. KEŞKE AİLEN SENİ DIŞLAMASAYDI. ONLARA DA YAZIKLAR OLSUN DESEM DE FARK ETMEZ ZATEN ÖLMÜŞLER. ÇOCUKLARIMIZI DIŞLAMAYALIM. HERKES ANNE BABA OLUR. AMA ANNELİKBABALIK FARKLI BİR ŞEY, ÇOK FARKLI BİR ŞEY. KUTSAL

9
20
yanıtYanıtla
Öz baban nerdeydi haciz geldi:

Öz babası boşandığı öz annesinin evine haciz getiriyor adı dışlanma oluyor. Bu dışlanma değil olsa olsa kurnazlıktır. Öz baban kurtarır seni artık, zaten devletlerin senini gibi adi katiller için özel kullanım reçetelerini tarihten okuyoruz.

yanıt12
yanıt3
Ne diyorsun ya:

Sende bir gözlü kardeşim yorumlarından ruh sağlığının bozuk oldugunu görüyorum.

yanıt1
yanıt3
nilgün:

videonun 4üncü saniyesini durdurup baktım çocuğun kafası gelişimsel bozuk gibi. . . . . . . . acaba ne dalgalar geçildi onunla yıllarca. . . . . . . . . yazık olmuş cidden

yanıt7
yanıt2
neriman:

ülkedeki 3ü bir arada kahveler ve kola gibi asıl vatanı olam amerikadaki gibi değil. 3. dünya ülkelerine gönderilen ürünlerin içine test eder gibi kimyasallar ekleniyor. daha fazla konuşmayacağım. hareketleriniz davranışlarınız garip saçma ölüme yol açabilir yemeyin içmeyin hazır şeyler. ALLAH RIZASI İÇİN dediğmi anlamaya çalışın.

22
3
yanıtYanıtla
Nüfus:

Ülkeye giren hiçbir şey zaten denetlenmiyor ki... Denetleme kapasitesi yok. Bunların hepsi uzaktan nüfus azaltmak adına bilinçli yapılan şeyler.

yanıt11
yanıt0
Adınızı yazın:

Yunanin sattiği her şeyde bir Bit yeniği arican tahlile gönderin anlarsiniz

yanıt2
yanıt0
KİMMİ:

bende dışlandım fakat kimseyi öldürmedim lan , insan bu lan bi böceği bile öldürmeye kıyamaz insan be

20
3
yanıtYanıtla
sivaslı:

şu batık enerji şirketlerine verilen milyarlarca dolar kredi vatandaşa da kolaylık verseler kimse cinnet geçirmez bankalar tefecilik yapıyor

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title