Haberler

Başkan Güler, Fatsa ilçesini ziyaret etti

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Güler, Fatsa Belediyesini ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar'dan bilgi aldı.

Güler, burada yaptığı konuşmada, Ordu'nun en büyük ilçelerinden birisi olan Fatsa'yı daha da güzelleştirmek için önemli projelerinin olduğunu belirtti.

Ordu'nun zenginliklerinin iyi kullanılması gerektiğine işaret eden Güler, şöyle devam etti:

"Konya Ovası'ndan daha büyük denizimiz var. Denizimizi daha verimli kullanmamız gerek. Onun için sahil ilçelerimizde özel çalışma yapacağız. Bu ilçelerimizden biri de Fatsa. Yapacağımız önemli projelerle ilçemizin modern yapısını daha da yukarıya çıkartacağız. Bu çalışmaları Fatsa Belediyemiz ile birlikte yapacağız."

Daha sonra ilçe esnafıyla bir araya gelen Güler, ardından AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Yeni oluşturulan yönetim kuruluna başarılar dileyen Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak aradan geçen 6 ayda her alanda önemli çalışmalara imza attıklarını aktardı.

Belediye olarak asli görevlerini yaptıklarına işaret eden Güler, "Önemli olan milletimize yeni alanlar oluşturmak. Bunu da tarım odaklı çalışmalarımız ile tek tek gerçekleştiriyoruz. Tarım konusunda damızlık koyundan tutun kaza, arı sütü ve soya fasulyesine kadar önemli çalışmaları ilimize kazandırdık. Bunların hepsi ayrı bir proje ve hepsi de istihdama katkı sağlayan projeler." ifadelerini kullandı.

Ordu'nun sadece fındığa bağlı kalmasını istemediklerinin altını çizen Güler, "Sadece bir ay fındık toplayıp sonra 11 ay boşta duran bir anlayışı ilimizden silmek istiyoruz. Onun için de yaptığımız projeler hem milletimize maddi kaynak hem de istihdam sağlayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Hilmi Güler Konya Fatsa Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title