Haberler

Alzaymır farkındalığı için Kordon'da yoga yaptılar - İZMİR

Güncelleme:

İzmir'de "21 Eylül Dünya Alzheimer Günü" kapsamında Kordon'da bir araya gelen grup alzaymır hastalığa dikkat çekmek için çimlerde yoga yaptı.

İzmir'de "21 Eylül Dünya Alzheimer Günü" kapsamında Kordon'da bir araya gelen grup alzaymır hastalığa dikkat çekmek için çimlerde yoga yaptı.

Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte 60 kişilik grup Kordon'da bulunan çimlerde bir araya geldi.

Yoga eğitmenleri Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar ile Gülin Zeytunlu'nun tarafından yönetilen seansta katılımcılar körfez kenarında yoga yapmanın keyfini çıkardı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, çoğunluğu kadınlardan oluşan grup yaklaşık bir saat boyunca nefes egzersizi ve meditasyon yaparak dinginlik sağladı.

Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi Belgin Karabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada etkinliği 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü kapsamında düzenlediklerini söyledi.

İzmirlilerin etkinliklerine yoğun ilgi gösterdiğini belirten Karabaş, "Bu hafta kapsamında tango, halk dansları etkinliği düzenledik. Sloganımız 'hayatın içinde ol, alzaymır olma' diyoruz. Etkinliğe katılan tüm İzmirlilere teşekkür ediyoruz." dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serpil Keskin de hayatın içinde yaşamın içinde olmak için bu etkinliği her yıl düzenlediklerini, Dünya Alzheimer Günü kapsamında İzmir Saat Kulesi'nin bu akşam hastalığın farkındalık rengi olan mor ışıklarla aydınlatılacağını sözlerine ekled

Kaynak: AA / Güncel

Alzheimer hastalığı İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title