Haberler

Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

Güncelleme:

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe evinde geriye düştüğü maçta MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.

Ülker Stadı'nda oynanan maçta konuk ekip Mke Ankaragücü'nün golünü 16. dakikada Orgill atarken, ev sahibi Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Zanka ve 73. dakikada Vedat Muriqi kaydetti.

Vedat Muriqi, bugün attığı golle Süper Lig'de gol sayısını 3'e yükseltti ve sarı lacivertli ekibin en golcü oyuncusu oldu. Dirar'ın ise 2 golü bulunuyor. Sarı lacivertli ekibin deneyimli oyuncusu Max Kruse da bu maçta yaptığı asistle Süper Lig'de asist sayısını 5'e yükseltti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 10 yaparak, 12 puanı bulunan ve bir maçı eksik olan lider Alanyaspor'u takibini sürdürürken, Ankaragücü 5 puanda kaldı.

MAÇIN GOL DAKİKALARI

16. dakikada savunmadan çıkmaya çalışan Fenerbahçe'de Rami'nin pasında top Ankaragüçlü oyuncuya çarparak Orgill'in önünde düştü. Zanka'dan sıyrılan Orgill topu Altay'ın sağından filelerle buluşturdu. 0-1

20. dakikada Deniz Türüç'ün kullandığı kornerde kaleci Korcan boşa çıktı. Arka direkte topla buluşan Zanka, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 1-1

73. dakikada Emre'nin savunma arkasına yolladığı topla sol çaprazda Kruse buluştu. Alman yıldızın rakibini çalımlayarak yaptığı ortayı arka direkte Muriqi tamamladı ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 2-1

Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

RAMI İLK KEZ FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Adil Rami, MKE Ankaragücü maçında ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Sarı-lacivertli takım, yaz transfer döneminin son günlerinde Fransız stoper ile 1+1 sezonluk sözleşme imzalamıştı. Rami, hazır olmadığı gerekçesiyle önceki müsabakalarda görev yapmamıştı.

LUIZ GUSTAVO KADIKÖY'DE İLK MAÇINA ÇIKTI

Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, Ülker Stadı'nda ilk maçına çıktı.

Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor karşısında Fenerbahçe formasını ilk defa giyen 32 yaşındaki Gustavo, Fransa'nın Olympique Marsilya takımından transfer edilmişti.

Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

KAPTAN EMRE YEDEK OLARAK BAŞLADI

Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü mücadelesinde yedekler arasında yer aldı.

Sakatlığı nedeniyle geçen hafta Aytemiz Alanyaspor maçında kadroya alınmayan 39 yaşındaki orta saha oyuncusu, hafta içi antrenmanların çoğunda takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmıştı.

NESLİCAN TAY UNUTULMADI

Fenerbahçe taraftarı, kanser nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Neslican Tay'ı unutmadı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, "Okul Açık" tribününün olduğu bölüme "Sen verdiğin savaşla kalplerimizde yaşamaya devam edeceksin... Mekanın cennet olsun Neslican." yazılı pankart astı.

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular, karşılaşma öncesi sahaya "Mücadelen çok güzeldi Neslican" pankartı ile çıktı.

Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

FENERBAHÇE GEÇEN HAFTA LİGDE İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Fenerbahçe ligde geçen hafta deplasmanda Alanyaspor'a 3-1 mağlup olmuştu. Ankaragücü de evinde Malatyaspor'a 4-0 yenilmişti.

Ersun Yanal bu maçta savunmada Zanka'nın yanında oynayan Jailson'un yerine Rami'ye şans veriyor. Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nu riske edilmedi ve yedekler arasında bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

MKE Ankaragücü Ankaragücü Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (24)

GERÇEKÇİ:

HAKEMSİZ BU TAKIM BİRŞEYE YARAMAZ

25
29
yanıtYanıtla
Fırat:

Sizin gibi mi

yanıt7
yanıt4
KSK li MESUT:

Conconlar hemen atlarlar buraya... Hayde kendi çöplüğünüze haydeeee. Hav lamayın burada conconlar haydeeee...

21
21
yanıtYanıtla
AKAR .:

Kus beyinlinin yorumu bu kadar olur Gazette küpürüyle sampuan olursunuz belki evvel zaman icinde kalbur saman icinde pireler kus iken develer berber iken bir fenevbahca varmis birtürlü sampiyon olamamis hep aglar dururmus ama devamli büyük kus abilerine yalvarip dururmus bizede bir yildiz diye ama nafile hak edilmeyen kupayi dört ayak olsaniz bile veremem verirsem beni kovarlar demis .sizi gidi sike bahceliler sizi sivasin tarlalarini ekmeye gidin belki sampuan olrsunuz.

yanıt4
yanıt9
Varsız fb:

Olmayan kornerden gol atınca gs ye sarmış klasik fb li. Maçın tekrar ı için başvuravak mı fbeş şimdi

yanıt1
yanıt4
gercekci:

90 dk. sonra baslarlar gene aglamaya kural hatasi var diye.

20
21
yanıtYanıtla
fener:

jailson gustavodan daha iyi

15
15
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Fenerbahçe''nin ilk golü yine hakem hediyesi . Kendi sahamızda 7 milyon euroluk takım karşısında düştüğümüz duruma bak. Yazıklar olsun. Rezaletin son perdesi haftaya. . .

9
13
yanıtYanıtla
Kenan:

Ağla kudur haftaya dahada çok ağlayacaksınız

yanıt5
yanıt2
nihatlı fenerasyon:

nihatlı fenerasyon iş başında haftaya size öyle bir koyacagız ki ayılamayacaksınız.

9
13
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title