Haberler

İstanbul lüks markalar indirimli ürünleriyle garaj günleri'nde

Güncelleme:

Lüks markalar indirimli ürünleriyle Garaj Günleri'nde

İSTANBUL, (DHA) - ANADOLU Yakası'nda bulunan bir alışveriş merkezinde başlayan Garaj Günleri, birçok markayı bir araya getirdi. 20 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte ziyaretçiler lüks markaların ürünlerini uygun fiyatlara alabiliyor.

İstanbul Göztepe'de bulunan İstanbul Optimum Outlet AVM, müşterilerini uygun fiyatlı ürünlerle buluşturmak için bir etkinlik düzenliyor. 20 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ve bu yıl 7'ncisi düzenlenen Garaj Günleri'nde ünlü markaların birbirinden şık ve uygun fiyatlı ürünleri sunuluyor.

HEDEF STOKLARI BİTİRMEK

Ütü ve elektrikli süpürgelerin çok satıldığını belirten bir küçük ev aletleri mağazasında müdür yardımcılığı yapan Burçin Pelit, 'Zaten AVM'miz yoğun talep görüyor. Mağazamızda da her zaman çok fazla satış oluyor. Şu anda ise Garaj Günleri'ndeyiz. Burada yaklaşık 50 farklı ürünümüz var. İnsanlar fiyatların bilincinde olduğu için buraya ayrı bir talep oluyor. Bizim zaten geçen yıldan da tecrübemiz var. Geçen seneki satışları çok iyiydi, bu sene de onun üstüne çıkmayı hedefliyoruz. Stokları bitiririz diye düşünüyoruz' dedi.

TRİKO SATIŞLARI ARTTI

Erkek giysilerine yoğun talep olduğunu ifade eden bir erkek giyim mağazasının mağaza müdürü Arif İssisu, şöyle konuştu:

'Satışlar beklediğimiz gibi gidiyor. Hazırlığımızı zaten yapmıştık. Klasik erkek giyim mağazasıyız ama casuel ürünlerimiz de mevcut. Takım, ceket, pantolon, gömlek ve trikolar var. ve şu an takım elbise, gömlek grubumuz gayet iyi gidiyor. Havaların soğumasıyla beraber triko satışlarımız da arttı.'

PİJAMAYA BÜYÜK İLGİ

Bir iç giyim mağazasının mağaza müdürü Nazlı Kayış ise 'Bu çok büyük bir etkinlik. 3 yıldır mağaza olarak katılıyoruz. Hem insanlar mutlu hem biz mutluyuz. Şu anda yazlık ve kışlık her türlü ürünü bulabilirler. Genelde kadın ve erkek pijama takımları ve sepet iç çamaşırları çok satıldı' dedi.

'ÖZEL MARKALARDA İNDİRİM OLMASI AVANTAJLI'

Fiyatların çok iyi olduğunu belirten bir erkek müşteri 'Bu gerçekten fırsat, kaçırmak istemiyoruz. Bakalım daha neler bulabileceğiz. Özel markalarda indirim olması tabi ki daha avantajlı' derken çocuğu için alışveriş yapan bir kadın ziyaretçi ise, 'Fiyatlar geçen seneye göre daha uygun. Böyle etkinliklerin düzenlenmesi güzel bir şey, indirimli ürünlerin olması bizim için iyi oluyor. Çünkü fiyatlar çok yüksek gerçekten, normalde alamıyoruz. Şimdi çocuğuma bakıyorum, sonra da kendime bakacağım' diye konuştu.

22 ayrı markanın yer aldığı Garaj Günleri, AVM'nin -3 numaralı yeşil otopark alanında düzenleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Eylül DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title