Haberler

    Emre Belözoğlu: "Şampiyonlukla veda etmek istiyorum"

    Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Neslican Tay'ı da anarak, ""Neslican kardeşimizi kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun.

    Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Neslican Tay'ı da anarak, ""Neslican kardeşimizi kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun. Hayatta her şey gelip geçiyor, biz de bir gün öleceğiz ama rengi ne olursa olsun herkese mücadele etmenin değerini gösterdi. Yakınlarına Allah sabır versin, herkese örnek bir duruş gösterdi. Mekanı cennet olsun."

    "Düz koşu bile yapmadan..."

    "2 haftadır ağrılarım var. Hocamız bugün şans verdi. 13-14 gündür düz koşu bile yapmadan dün 5'e 2'ye katıldım takımla. Şampiyonluk maçları bunlar. Zor kazanılan maçlar ileride daha değerli hale geliyor."

    "Lider karakterde futbolcu olabilirim ama..."

    "Maçı daha önce koparabilirdik. Oyun biraz değerlendi, Ankaragücü de gol atabilirdi. Bizim için sıkıntılı bir süreçti ama kazanmayı bildik. Bu tür maçları daha önce koparabilmek için daha önce skor üretmeliyiz. Kaliteli oyuncularımız olsa da bugün bunu başaramadık. Sahaya çıktığımda herkes gibi elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Lider karakterde futbolcu olabilirim ama herkes kadar mücadele ediyorum. Başakşehir'de 4 yılım geçti ama arkasında taraftarı olan bir camiada farkı hissediyorsunuz, önemli bir itici gücümüz var."

    "Şampiyonlukla veda etmek istiyorum..."

    "Bugün ben olurum yarın başkası olur, ne olursa olsun destek olsun taraftarımız. Ben de iyi başladım ama önemli olan sonunu iyi getirebilmek. Şampiyonlukla veda etmek istiyorum ama en önemli gücümüz camianın büyüklüğü ve taraftarımız. Böyle devam etsinler."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emre Belözoğlu Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title