Haberler

Ankaragücü, Fenerbahçe maçının tekrarı için kural hatası itirazında bulunacak

Güncelleme:

Ankaragücü Kulübü, Fenerbahçe maçında yedikleri ilk golde kural hatası olduğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na itiraz edeceklerini açıkladı.

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-1 yenilen Ankaragücü bir açıklama yaparak, maçta kural hatası olduğunu ve maçında tekrar oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na itirazda bulunacaklarını duyurdu.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan "Bilgilendirme" başlığı ile yapılan açıklama şöyle:

"Bu akşam Fenerbahçe A.Ş ile oynadığımız müsabakanın hakemleri tarafından maçta açıkça kural ihlali yapılmıştır.

"GOLÜN ÖNCESİNDE HATALI KÖŞE VURUŞU KARARI VERİLMİŞTİR"

Gerek müsabakanın hakemleri gerek ise VAR sisteminde yer alan hakemler, müsabakanın 20.dakikasında takımımızın yediği gol öncesinde verilen köşe vuruşu (korner) kararı açıkça hatalı olarak verilmiştir. Golün öncesinde kale atışı (aut) kararı verilmesi gerekmekte iken hatalı bir şekilde köşe vuruşu kararı verilmiştir.

"VAR HAKEMLERİ İNCELEMEMİŞTİR"

Müsabaka hakemi ve VAR hakemleri gol kararı vermeden önce topun bir sonraki durma anına değin tüm olayları yeniden inceleyerek gol kararını değerlendirmesi gerekirken bu durum yapılmamıştır.

"FENERBAHÇE GİBİ İTİRAZ EDECEĞİZ"

Kulübümüz, tıpkı bu akşamki rakibimiz Fenerbahçe A.Ş'nin bir önceki müsabakasında kural hatası yapıldığına dair itiraz ettiği gibi müsabakaya itiraz edecektir.

Ancak, ülke futbolumuzda üst üste gelen bu hatalar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun ve Merkez Hakem Kurulu'nun sorularımızı cevaplamasını beklemekteyiz.

"TOP RAKİP OYUNCUDAN ÇIKIYOR"

Yayıncı Kuruluş'un görüntülerinden net ve tereddüte yer vermeyecek bir şekilde top rakip takım oyuncusundan oyun alanını terk ettiği halde kale atışı kararı yerine köşe vuruşu kararı veriliyor ve oyunun devamında gol oluyor.

Müsabaka hakeminin gözü önünde gerçekleşen olayda kale vuruşu kararı yerine tam tersi karar nasıl verildi? Yardımcı hakemler uyarmadı mı? VAR Hakemleri neden uyarmadı? Gol sonrası neden inceleme yapılmadı? VAR sistemi bu hataların önlenmesi için YOK mu?

Kulübümüzün gerekli başvurularda bulunacağını önemle belirtiriz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ankaragücü Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (78)

GERÇEKÇİ:

ne kadar pis işler varsa içinde feneresyon var

19
20
yanıtYanıtla
BJK:

Pis işlerin mimarı GS dır

yanıt13
yanıt9
bjk:

aynen

yanıt7
yanıt5
Edmond:

İfabın kural hatası dediğine federasyon yok. Soran olursa fenerasyon dersiniz.

yanıt5
yanıt3
dost:

ali bey nerdesiniz sizde fiko gibi baskasına yapılınca kör sagır mı oluyorsunuz . gecen hafta yıkıyordun ortalıgı

15
10
yanıtYanıtla
BJK:

GS bu ülkede futbola virüs ü bulaştıran takımdır Artık herkes GS misali itirazlar edecek Sadece size mi

yanıt5
yanıt5
kim:

bunlar alışkın taçtan kornerden lehine sonuç çıkarıp gol atmaya şimdi fb yönetimini adalet için mücadeleye davet ediyoruz

9
5
yanıtYanıtla
.:

ŞİKECİ FENEV

5
8
yanıtYanıtla
):

Daha iki lafı bir araya getirememiş yazmış :S

yanıt4
yanıt2
ANKARAGÜÇLÜ 06:

HADİ FENEVLİ YÖNETİCİLER SAMİMİSİYSENİZ BU MAÇTA DA KURAL HATASI OLDUĞUNU İTİRAF EDİN.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title