Haberler

Beşiktaşlı taraftarlardan Abdullah Avcı ve Lens'e protesto

Güncelleme:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu 2. hafta maçında evinde Wolverhampton Wanderers'a 90+3. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası Abdullah Avcı ve Lens'e protesto vardı.

Bu sezon hem Süper Lig hem de Avrupa'da istenilen sonuçları alamayan Beşiktaş'ta dün akşam hüzün vardı. Wolverhampton karşısında alınan yenilgi sonrasında taraftarlar maç sonu Abdullah Avcı için "Abdullah Avcı yere yatsana" tezahüratı yaptı. Maçta kötü performans sergileyenlerden olan Lens de oyundan çıkarken ıslıklandı.

GRUPTA SON SIRADA

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nun 2. haftasında İngiliz ekibi Wolverhampton Wanderers'a sahasında 1-0 yenilen siyah-beyazlı takım, bu kulvardaki ikinci maçını da kaybetti. Slovan Bratislava'dan sonra Wolverhampton Wanderers karşısında da mağlup olan Beşiktaş, grupta son sırada yer aldı.

Beşiktaşlı taraftarlardan Abdullah Avcı ve Lens'e protesto

"ABDULLAH AVCI YERE YATSANA"

Beşiktaşlı taraftarlar, lig ve Avrupa'da istenilen sonuçları alamayan Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı protesto etti. Wolverhampton karşısında 90+3. dakikada gelen golünün ardından siyah-beyazlı taraftarlar, "Abdullah Avcı yere yatsana" ve "Söylesene bize hoca takım niye oynamıyor" şeklinde tezahürat yaptı. Bir grup taraftar da Abdullah Avcı'yı istifaya çağırdı.

LENS ÇIKARKEN ISLIKLANDI, VIDA DEVREYE GİRDİ

Karşılaşmanın 84. dakikasında yerini Gökhan Gönül'e bırakan Jeremain Lens oyundan çıkarken, tribünlerden yükselen ıslığı kaptan olarak sahaya çıkan Domagoj Vida engelledi. Hırvat futbolcu, ıslıklama esnasında tribünlere dönerek sakin olmalarını işaret etti.

Beşiktaşlı taraftarlardan Abdullah Avcı ve Lens'e protesto

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (25)

MEMET33:

ÜZÜLECEK BİRŞEY YOK, BU HAFTA AVRUPADA PUAN KAYBETMEYEN TEK TAKIM FENERBAHÇE, ONUNDA RAKİBİ TARSUS İDMANYURDU. RENKDAŞDIR ARKADAŞLAR.

14
3
yanıtYanıtla
Kenan:

MEKANINI SAHİBİ GELİP REZİL EDİP DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ PUANLARI TOPLAYACAK 4 TAKIM GALİBİYET YOK OLMAZSANIZ DAHA İYİ

yanıt0
yanıt3
komedi:

en azından gidip rezil olmuyoruz oralarda :) düşün bakalım neden 8taş diyorlar size yavrucan.

yanıt2
yanıt1
Atgaşehirli:

Bu fener daha turu geçemeden eleniyordu, vardamı ne. Ulen değişikler Trabzonspor sparta prag ve AEK gibi uefanın gediklisi takımları yenerek geldi, o puanlar bahçıvana gitmedi. Siz büyüksünüzye gs ile dediğinize göre, yıllardır ne b. k yediniz ülke sıralamada 10 larda dolanıyor. Balon takımlar sizi.

yanıt0
yanıt0
MAHONİ:

SEN KİMSİN LA HANGİ KUPAYI ALDIN DA BENİM ANTRENÖRLÜĞÜM SORGULANAMAZ DİYOSUN SEN EGOSU ŞİŞİK Bİ HERİFSİN NEYMİŞ EFENDİM BELEDİYE DESTEKLİ TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA OYNATMIŞMIŞ SEN ONU KÜLAHIMA ANLAT HATİCEYE DEĞİL NETİCEYE BAKARLAR FUTBOLDA

10
2
yanıtYanıtla
8TAŞ:

DEFOL GİT 8TAŞI NE HALE GETİRDİN

6
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ABDULLAH AVCI ASLA BUYUK TAKIMLARDA BASARILI OLAMAZ HICBIRZAMAN BIR FATIH TERIM SENOL GUNES MUSTAFA DENIZLI OLAMAYACAK. . . GIT BASAKSEHIRDE TAKIL SEN KOCUUMMM

4
2
yanıtYanıtla
EN İYİSİ SENSİN BELLİ:

11 PUAN FARKTAN ŞAMPİYNLUĞU BEN VERDİM GALİBA SEN DEĞİL SENİ MİLLİ TAKIMDA DA GÖRDÜK

6
0
yanıtYanıtla
antepli:

arkadaşlar bir galatasaraylı olarak abdullah avcının o takımdan gitmesi lazım yazık oluyor takıma beşiktaş bu değil avrupada bir zamanlar grubunu lider bitiren bir takım ne halde su an yazık gerçekten

5
1
yanıtYanıtla
komedi:

geçen yıl fenere gülenleri alalım buraya :). . Abdullah avcı başarılı olsaydı son 2 sezonun şampiyonu başakşehir olurdu!!!.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title