Haberler

Sakatlandığına inanmayan Avcı'ya sitem etti: İnanmıyorsanız bakın, sakatım

Güncelleme:

Maçın 17. dakikasında sakatlanan ve 'Beni çıkarın' işaretiyle 27'de oyundan alınan Güven Yalçın, saha kenarında ilginç görüntüler verdi. "Neyin var, devam etsene" sözlerine karşılık şortunu indiren genç oyuncunun, "İnanmıyorsanız bakın, işte sakatlandım" karşılığını verdiği öğrenildi. Güven'in bu görüntüsü sosyal medyada da gecenin konusu oldu.

TARAFTARLARDAN TEPKİ VE DESTEK

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından Beşiktaş taraftarı, Wolverhampton maçına ilgi göstermedi... Destek isteyen teknik direktör Abdullah Avcı'nın çağrısına rağmen tribünlerin yarısına yakını boş kaldı. Taraftarlar, Başkan Fikret Orman ve Burak Yılmaz aleyhine tezahürat yaparken ilk yarının bitiminde takımı tribüne çağırdı. Futbolcular alkışlarla karşılık verdi. Ancak Lens, oyundan çıkarken tribünlerin bir kısmı tarafından ıslıklandı.

Sakatlandığına inanmayan Avcı'ya sitem etti: İnanmıyorsanız bakın, sakatım

AVCI PATLADI: ANTRENÖRLÜĞÜM SORGULANAMAZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, istifa söylentilerine sert çıktı. Deneyimli hoca, "Kimse benim antrenörlüğümü sorgulayamaz" diyerek içini dökerken 3 yıl kontratı olduğunu hatırlatıp şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzaladım. Yolumuza çalışarak ve odaklanarak devam edeceğiz. Oynanan oyunu, oyuncuyu, kendimi hep sorguladım. Benim antrenörlüğüm sorgulanamaz. Ben bütün sınavları geçtim. 20 senede her kademede çalışıp tırnaklarımla kazıyarak buraya geldim. Son 10 senede bu ülkede şampiyonluğa oynayan takımlar ikişer defa beni istediler. Bugün Beşiktaş beni değil, ben Beşiktaş'ı istedim. Seyircisiyle, camiasıyla, geçmişiyle... Seyircinin 85. dakikaya kadar verdiği destekle oyuncular her şeyi denediler. Umarım aynı desteği hafta sonu gösterir seyircimiz ve bu şanssızlığı kırarız."

Abdullah Avcı, kaçan bir gol pozisyonu sonrası elindeki su şişesini fırlattı. Tecrübeli hoca, hakemle girdiği tartışma sonrasında da sarı kartla cezalandırıldı.

Sakatlandığına inanmayan Avcı'ya sitem etti: İnanmıyorsanız bakın, sakatım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Sosyal Medya Güven Yalçın Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (45)

resimli:

Bu adam beşiktaşı bitirmeye geldi yazın bir kenara. Bu adam gitmeli ve nasıl geldiği araştırılmalı.

5
5
yanıtYanıtla
ssdf:

beceriksiz bu kadar bir şey aramaya gerek yok leminayı da bunun almadığı söyleniyor doğruysa en az oynattığı futbol kadar beşiktaşa ihanet etmiş demektir.

yanıt0
yanıt1
DURDU:

bu memlekette futbol kadar kadar boş bir uğraş daha varmı acaba yenseniz kime ne faydanız var yenilseniz kime ne zararınız var boş iş işte bizim enayiler sağolsun adamları trilyonluk yapıp ağızları açık seyrediyolar

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Vallahi aradığım yorum. Helal olsun usta

yanıt0
yanıt0
DURDU:

bu memlekette böyle kafalar varken nereye giderki bu ülke anca gideriz biz bu kafayla:)))

yanıt0
yanıt0
misafir:

Ulan arkadas bu cinconlarda hic utanma hic yuzlerini burusturma hic mahcup olma yokmu ayipya 20 yil once benim ninem genc kizken bir kupa almislar oda cakma uefa kupasi yani sampiynlar ligi kupasida degil ama yinede tebrik ederiz ettikde ama isitip isitip onumuze koyuyorlar. Allah icin son 10 yildir turkiyeye 2 kulubumuz puan kazandirmis onlarda fb ve bjk. fb bile gecen sene o kotu haliyle gurupdan cikarak puanlar kazandirdi yani fenerin olusu bile puanlar kazandirdi. BJK sampiyonlar ligini supurdu

4
2
yanıtYanıtla
misafirmiş:

eee sonuç hani kupa??çakma uefa kupası dediğin yerde neler yaptığınızı görüyoruz. ulan hiçmi utanma yok fenerin ne başarısı var zicodan sonra. oda nenen genç kızken

yanıt5
yanıt4
Uefalı 4 yıldızlı tek takım:

Ee senin uefa kupan nerede:))) 2 galibiyet le Avrupa fatihi olunmaz. Yenseydin ya wolfurfdotymort mudur nedir takımı:))) 0 puancılar sizi) 7bahçe yi demiyorum bile puaa

yanıt0
yanıt1
XXX:

eğer ki avcı hala maçtan çok kendini anlatıyorsa istifası yakındır

4
0
yanıtYanıtla
YYY:

aman ne önemli istifa etse nolur etmese nolur sana ne yararı varki??karnınımı doyuruyo futbol??

yanıt2
yanıt1
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title