Haberler

21 yaşındaki cani evlat, yatalak babasının cinsel organını kesti

Güncelleme:

Aydın'da, madde bağımlısı olan 21 yaşındaki genç, arsayı satması için tartıştığı 50 yaşındaki yatalak babasının cinsel organını kesti.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, psikolojik sorunları bulunduğu ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Onur S. (21), tartıştığı yatalak babası Mehmet S.'nin (50) cinsel organını keserek kaçtı. Hastaneye kaldırılan baba Mehmet S. tedaviye alınırken, kesilen parça bulunamadığı için yerine dikilemedi.

ARSAYI SATIP PARASINI ALMAK İSTEDİ

Olay, bugün sabah saatlerinde, Tepecik Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce felç olan Mehmet S., yatağa bağımlı halde yaşamaya başladı. İddiaya göre, Onur S. babasına ait arsayı satıp, parasını almak istedi.

CİNSEL ORGANINI KESTİ

Bu nedenle de babasıyla tartıştı. Onur S., tartışma sırasında cebinden çıkardığı bıçakla babasının cinsel organını kesip, otomobille kaçtı. Yakınlarının haber vermesi üzeri olay yerine gelen sağlık ekipleri, cinsel organı kesilen babayı ambulansla, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hayati tehlikesi bulunan baba Mehmet S.'nin kesilen cinsel organının parçası bulunamadığı için yerine dikilemediği belirtildi. Polis, olaydan sonra kaçan Onur S.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tepecik Efeler Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (14)

Vatandaş:

Allah evladin da hayirlisini versin derler ya hakikaten yerinde ve hakli bir söz . Rabbim sen kimseyi evladiyla sinama yarabbim.

25
0
yanıtYanıtla
hayat ne zor:

Allahım sen koru hepimizi. ne zor bir imtihan :((

17
0
yanıtYanıtla
:

gençliğin yüzde 75 i çalışmadan para kazanmanın batının soğuk savaşından etkilenerek uyuşturucu peşine koşmanın yolunda kızlarla erkeklerle dolu her şeyin serbest olduğu bir hayatı benimsemekte. Bu toplumu ayakta tutan o yüzde 25 lik genç kesim onlar iyi ki var dileğim onların sayısının artmasıdır okuyan çözümleme yapan üretmekten yana tavır koymuş edepli iş yapmak için çabalayan dürüst arlı gençler. Bahse konu olayda görüldüğü üzere uyuşturucu bağımlılığı baba sevgisini Allah korkusunu yok etmiş

15
0
yanıtYanıtla
Yarcan:

Yaratık.

13
0
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

BU HABER ÇOK BİLMİŞ ANNE BABALARA GELSİN .BEN ÇOCUĞUM LAAA ARKADAŞ GİBİYİM BEN GÖRMEDİM OĞLUM PAŞAM GÖRSÜN BEN YAŞAMADIM KIZIM PRENSESİM YAŞASIN DİYEN ANNE BABALARRR. SEN ANNESİ BABASIN SENİN EVLADIN ÜZERİNDE OTORİTEN OLACAK NE HALDE DURUMDA OLURSAN OL SAYGINLIĞIN OLCAK .YOKSA O EVLADIN BÖYLE ŞEYİNİ KESER İŞTE.

10
1
yanıtYanıtla
birooool:

düştüğün dalı neden kestin :))

3
8
yanıtYanıtla
antakya lı:

neden niye niçin şimdiki zaman neriye gidiyoruz yüce mevlam sonumuzu hayr eylesin inşallah olan şeylere ve yaşadıklarımız duyduğumuz olaylara şaşırır olduk yazık çok yazıkkk

9
0
yanıtYanıtla
Vodeneli:

iyi ki bu cahiller arasinda yaşamıyorum

6
1
yanıtYanıtla
ADAM:

TR DE YAŞIYOSAN YANILIYORSUN

yanıt0
yanıt0
Hayat:

Hayırlı evlat

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title