Haberler

Şenol Güneş'ten Suat Serdar açıklaması: Gizlemeye gerek yok. Açık açık söyleyebilir

Güncelleme:

Euro 2020 Elemeleri H Grubu'nda Arnavutluk ve Fransa ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş, basın toplantısı düzenledi. İşte Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar;

"AVCI'NIN SAYGISIZLIK YAPACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın siyah-beyazlıların geçtiğimiz sezonki oyununu eleştirmesine ilişkin ise Güneş, "Büyük kulüpler; büyük hocalar ve büyük futbolcular barındırırlar. O camiada koltuğa geldiğinizde bazen büyürsünüz bazen küçülürsünüz. Avcı'nın ifadeleri benimle ilgili ifadeler değildi. Kendisi benim öğrencimdi ve saygısızlık yapacağını düşünmüyorum. İfadelerin başka taraflara çekilmesi olabilir. Geçen sene 2 oyuncuyla ilgili konuştu. Adriano ve Caner ifadelerine cevap vermek istemiyorum. Bugün moral daha farklı. Dün yüzü gülüyordu. Beni hatırlamak için söylemiştir. Eğer başarısızlık varsa 2-3 maçta da onunla konuşuruz ve yardımcı olmaya çalışırız. Hocaların duygu kırılmalarına da yardımcı oluruz, kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Şenol Güneş'ten Suat Serdar açıklaması: Gizlemeye gerek yok. Açık açık söyleyebilir

"BÜTÜN SAHALAR HEPİMİZİN"

Türkiye'nin her yerindeki statlarda milli takımın çok sıcak karşılandığını belirten Şenol Güneş, "Taraftar profilini milli takıma dönüştürmek için biraz zaman lazım. Belki bir stadyumu daha fazla kullanmak lazım. Fransa bunu yapıyor. İleride Olimpiyat Stadı olur mu, olmaz mı bilmiyoruz. Hem Anadolu'yu görmek hem de İstanbul'da olmak istiyoruz. Hatalar yapıldı. Bu hataları kimin yaptığını tartışmak yerine dersler çıkarmalıyız. Sahadaki futbolcular mukaveleli oyuncu değil. Bir nevi askerlik görevi gibi geliyorlar. Son maçımızda Beşiktaş Park'ın zemini bozuktu, oyuncular da biraz beklediğimizin altındaydı. Cumhurbaşkanımızdan işçisine kadar herkes aynı duygu içindeydi bu maçta. Cumhurbaşkanımızın kendisini kastığını gördüm. Bu hava var ve bunu o maçta gördük. Hep kuşkular var. Buna katılıyorum. Saraçoğlu ve Arena'da olmayacağını düşünüyorum. Bunlar kulüplerin sahası değil, bütün sahalar hepimizin. Milli takım olarak tüm kulüplerin üzerindeyiz. Tüm kulüplerimiz önemli. Olumsuzluk beklemiyorum. Ama görürsek de değerlendiririz" dedi.

"HER TÜRK EVLADI BAŞKA MİLLİ TAKIMI SEÇERSE AÇIK AÇIK SÖYLESİN"

Almanya Milli Takımı'na davet edilen gurbetçi futbolcu Suat Serdar'la ilgili de konuşan Güneş, "Suat Serdar için sezon başında kampa gittim. Özellikle onun için gittim, babası da vardı. Görüşmeler yapıldı. Schalke'nin maçlarını da izledim. Suat ile ilgili olumsuz bir düşüncemiz yoktu. Babası da söyledi. Evrakları bekleniyordu, hiç göndermediler. Zaman zaman konuştuğumuz oldu. Bu hafta Almanya Milli Takımı'na çağrıldığını duyduk. Demek ki daha önce bunun için hazırlık yaptı. Gizlemeye gerek yok. Açık açık söyleyebilir. Dana önce Alman milli takımına alınmayacağı söyleniyordu. Belki bizi yan tarafa koydu. Her Türk evladı milli takım tercihlerini başka yerlere yaparlarsa açık açık söylesinler. Eğer gitmişse hayırlı olsun. Diğerleri için örnek olsun diye söylüyorum. Bu milli takım herkesin sahipleneceği bir milli takım olacaktır. Hiçbir ince hesabımız yok" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Almanya Haberler

500

Yorumlar (10)

HEYEEE:

İŞTE GERECEK BİR HOCA HELAL SANA BU HOCAYI KAYIP EDEN BEŞİKTAŞ OLDU.

8
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Kim türk olarak millitakimi degilde yabanci bir ülke millitakimini seciyorsa o vatan hainidir. Mesut, Ilkay, Emre Can ve Serdar vatan hainidir. Para, ünvan hicbir ülkenin üzerinde degildir. Bu konuda asla taviz verilmemeli. Kimsede bana cevap vermeye kalkmasin.

5
2
yanıtYanıtla
Antrenör begoviç:

Alsın o zaman Şenol bey Emre moru. Adam Türkçe bilmiyor milli takımı seçti. Boş konuşuyorsun.

yanıt0
yanıt2
EKMEK YOKSA PASTA YİYİN:

adamı almanya yetiştirmiş tabi orayı seçecek.

yanıt0
yanıt0
ASLANSARAY:

Bu zamanda alman milli takimini secen türk asilli oyunculari anlamakta zorluk cekiyorum cünkü kendi gelecegini bitiriyor nekadar iyi oyuncu olsan bile alman milli takiminda 2 inci seceneksin.

4
0
yanıtYanıtla
MTT:

Adamlar ekmek yediği tasa sıçmıyorlar. Ben orda futbolcu oldum orayı seçerim diyorlar. Türkiyede torpili olmayan futbolcu mu olabiliyor? Klüplere bakın alt yapıdakiler hep birilerinin yeğeni. . . Neden 70 milyondan adam gibi bir 11 çıkmıyor da 5-10 milyon gurbetçiden milli takıma gelmesini bekliyoruz?

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Milli formayı taşımak bir şeref onur meselesidir.

3
1
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

senol hoca gitti 8 tas bitti.

0
1
yanıtYanıtla
gs:

kansız para gözler mesut''un başına gelenlerden sonra hala alman takımını seçiyorlar kansızlar küçücük ülkelerin süper oyuncuları bile kendi ülkelerini seçme onurunu gösteriyorlar bunlar kendi ülkeleri için savaşmazlar gavurun ekmeyini yiyen gavurun kılıcını çalar felsefesini şiyar edinmişler

0
0
yanıtYanıtla
MTT:

Sen 70 milyonluk ülkende yerli oyuncu bulamıyorsun Almanlar oradaki 3-5 milyon Türk''ten kaliteli oyuncular buluyorsa kesinlikle Alman milli takımını seçmekte haklılar, buradaki çocukların hakkını yemeyin seçmelerde hakkaniyetli olun, zaten gurbetçilere ihtiyacınız olmaz. Ama biz hep yanlışı yapıyoruz, adamlar da karnını doyurana yüzünü dönüyor neden sırtını dönsün? Bunları ne zaman sorgulayacaksınız? Adamlar Türkiye''de mutlu olsalardı gurbete neden giderlerdi, Türkiye de neden siz seçemediniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title