Haberler

Fatih Altaylı'dan Abdullah Avcı'ya sert tepki: Ulan hangi başarı! Milli Takım'da madara oldun

Güncelleme:

Fatih Altaylı, canlı yayında Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya yüklendi. Altaylı, "Beşiktaş'ın başında bir teknik direktör var. 'Benim başarılarım, kariyerim sorgulanamaz' diyor. Ulan hangi başarı. Milli takıma gittin madara oldun geldin. Çeşitli ilişkilerle Başakşehir'de 4 sene geçirdin. Bunun 2 senesinde çuvalladın." dedi.

Fatih Altaylı, Habertürk'te yayınlanan Spor Saati programında gündemi değerlendirdi. Altaylı, Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya sert tepki gösterdi.

Altaylı, "Beşiktaş sahada mı kazandı? Hiç kimse niyeyse hakem rezaletinden bahsetmiyor. Bu maçta yaşananlar Galatasaray maçında yaşansaydı. Fikret Orman neler yapardı kim bilir? Net penaltı, net kırmızı kart verilmedi. Rakamlar Alanyaspor'un daha iyi olduğunu gösteriyor. Beşiktaş'ın başında ise bir teknik direktör var. 'Benim başarılarım kariyerim sorgulanamaz' diyor.Ulan hangi başarı? Milli takıma gittin madara oldun geldin. Çeşitli ilişkilerle Başakşehir'de 4 sene geçirdin. Bunun 2 senesinde çuvalladın. En tepeden gelen destekle birlikte noldu? Sen kimsin Abdullah Avcı?" dedi.

Fatih Altaylı'dan Abdullah Avcı'ya sert tepki: Ulan hangi başarı! Milli Takımda madara oldun

"ŞENOL GÜNEŞ HAKKINDA KONUŞMADAN ÖNCE 3 KULHUVALLAH 1 ELHAM OKUMASI LAZIM"

Altaylı, "Büyük bir züppelik ukalalık içinde 'Benim başarılarım sorgulanamaz' diyor. Evet sorgulanamaz. Çünkü yok. Galiba Galatasaray altyapısında başarısı var. Hangi pozisyonda takır takır bir başarı kazanmış. Abdullah Avcı, 5-6 fırın ekmek yerse Şenol Güneş hakkında konuşabilir. Ulan sen Avrupa'da hem Başakşehir ile hem Beşiktaş ile madara oldun. Dur yahu tuvalete yaptığın şey denize ulaşmadı. Şenol Güneş ile ilgili konuşmadan önce 3 kulhuvallah 1 elham okuması lazım. Benim başarılarım sorgulanamaz diyor. Avrupa şampiyonu olan en egolu teknik direktör Fatih Terim o lafları etmiyor." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (49)

Adınızı Yazın:

ulan at arabası sen nerenle dınlıyorsun , ne dedi abdullah avcı hocalımı kımse tartısamaz sen ne dıyın

16
17
yanıtYanıtla
gibilerinden:

ADAM haklı dağılın

21
10
yanıtYanıtla
kastamonulu:

vedat müriç Antalya maçını nasıl kartsız tamamladı hayret. TFF bu maçın hakemininin de sözleşşmesini feshedermi acaba ?

16
2
yanıtYanıtla
holigan kartal:

Fatih Altaylı Beşiktaş''ın Teknik Direktöründen söz ederken ULAN diye hitap edemezsin ! Beşiktaş Teknik Direktörü başarılı olur yada olmaz bu senin gibilere ULAN deme hakkını vermez ! Medyana güvenip terbiyesizlik etme haddini bil yoksa Beşiktaş Taraftarı sana yerini neresi olduğu hatırlatır .

12
4
yanıtYanıtla
GADDAR:

FATİH ALTAYLI SON DERECE TARAFSIZ VE DÜRÜST BİR GAZETECİ. . . SÖYLEDİKLERİNDE EN KÜÇÜK BİR ABARTI YOK. . . SİYASİ DESTEKLE MİLLETİN HAKKINI YİYEREK BİR YERLERE GELEN APO'' NUN BALONU PATLADI ARTIK. . .

9
6
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Üslubunun nahoşluğunu bir tarafa bırakırsak kesinlikle haklı! Ortada ne başarısı var ne de tartışılmayacak bir kariyeri. Kendi kendine gelin-güvey oldu.

12
0
yanıtYanıtla
Tffb tffbjk:

Allahtan tffbjk mhk kurtardı bu maç yoksa gider di

5
4
yanıtYanıtla
aa:

tabi canım fb ile bjk yi hep hakem kurtarıyor, gs kayseri maçını hakeme rağmen yendi, bu hafta marianoya da az daha haksız yere kart gösterecekti, hakemler adil olsa gs ilk ona giremez

yanıt5
yanıt2
Aa:

Malatya gs, gençler gs maçında verilmeyen penaltı lar ne olacak. 4 puanı çalındı gs nin?

yanıt0
yanıt1
neyi kurtardı ?:

neyi kurtardı ? söyle penaltı yok öncesi el var olmasa bile yeni kural penaltı değil diyor bunlar hep mhk oyunları vara gitmedi gitse zaten öncesinde elle oynama olduğunu ortaya çıkacaktı böylece maça gölge düşürdü.

yanıt0
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title