Haberler

Hıncal Uluç: Fatih Terim istifa etmeli

Güncelleme:

Hıncal Uluç, Galatasaray'ın kurtuluşunun Fatih Terim'in istifasından geçtiğini belirtti. Uluç, "Galatasaray'ın çözümü için iki şeye ihtiyaç var. Yakın çözüm Fatih Terim'in görevi bırakması, uzun vadeli çözüm Mustafa Cengiz'in görevi bırakması." dedi.

A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, 90'A programında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi. Uluç, " Galatasaray'ın çözümü için iki şeye ihtiyaç var. Yakın çözüm Fatih Terim'in görevi bırakması, uzun vadeli çözüm Mustafa Cengiz'in görevi bırakması. Fatih Terim büyük bir zihin yorgunluğu içinde ve eski Fatih Terim değil." dedi.

Hıncal Uluç: Fatih Terim istifa etmeli

"MUSTAFA CENGİZ, FATİH TERİM İLE DALGA GEÇTİ"

Uluç, "Fatih Terim büyük bir zihin yorgunluğu yaşıyor. Mustafa Cengiz'in Galatasaray başkanlığı için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in arasındaki problemi çözdüğünü külahıma anlatın. Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile resmen dalga geçti. Benim bildiğim Fatih Terim Mustafa Cengiz'i affetmez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Hıncal Uluç Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (88)

istfb:

beter olun

17
17
yanıtYanıtla
hakan:

siz beter olmuşsunuz haberin yok dilenci

yanıt6
yanıt7
acunbabadeulan:

geçen seneden daha beter olucaksınız merak etme havaya girmeyin boşuna oynadıgınız oyun ortada :D

yanıt6
yanıt1
memet:

Sizden beteri olmaz nasılsa, küme düşmekten şşikeyle kurtul, çocukların kumbarasından para çal, sonra başkasına beter ol de.

yanıt9
yanıt7
GSLİ:

en büyük Galatasaray düşmanı konuşmuş. sürekli farlı konuşarak gündem olmuş yaşlı amcamız

13
7
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

FATİH TERİM MUSTAFA CENGİZ ALBAYRAK YAHU TÜRKİYEDE GS BUNLARA KALMIŞSA EGOLARI İÇİN GSYİ SATAR BUNLAR FATİH KOVULMAK TAZMİNAT ALMAK İÇİN UĞRAŞIYOR 2 SENE BAŞAKŞEHİRİ DİZGİNLEYENLER GS Yİ ŞAMPİYON YAPANLAR ŞİMDİ VAZGEÇİNCE GERÇEK GS ORTAYA ÇIKTI KÜMEYE GİDİYOR

8
10
yanıtYanıtla
GSLİ:

alicik, sen paralel evrendemi yaşıyorsun?

yanıt9
yanıt5
ALİ VELI:

Ali koç ne içiyon sen kafan bu kadar güzel.Saydığın isimlerin hiç biri takımını satmaz.GS o kadar şerefli bi takımdırki kimsenin onu almaya gücü yetmez.Ancak senin gibi gs nin başarılarını kıskanan ve zorlarına giden döl israfları,iftiralarıyla mide bulandırmaya çalışırlar ama vız gelir cimbomuma

yanıt1
yanıt0
ALİ VELI:

Geçen sene gördünüz kümeyi ezikbahçeli ali koç.Kendinize bakın galatasarayı yenebilmekten başka hiç bir vizyonu olmayan bi takımı tutuyosun.Allah baska dert vermesin

yanıt2
yanıt1
gsli:

gebermedin giti

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title